pompa tsk Opublikowano 3 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2014 Chciałbym podziękować adminowi MINUS który poświęca dużo czasu na serwerze only DD2 sprawdzając graczy. Jest to admin który zawsze pomoże, poradzi, i zareaguje jak się mu pisze na say u @ do tego cechuje się ogromną kulturą. W związku z powyższym chciałbym wystąpić z prośbą do właściciela Nesty żeby nagrodził ciężką pracę MINUSA wyższą rangą lub jakimś odznaczeniem. Sam byłem dawniej adminem i wiem jak ciężko jest jak się siedzi na servie nie grając tylko pilnując porządku a MINUS jest tu przykładem dla reszty adminów serwera DD2. NA wyróżnienie zasługuje również peshu i Panna :) ENQ Myślę że wielu graczy podziela moją myśl i sami też dodadzą swoje opinie na ten temat. Nuta z mojego miasta dla was: http://ddsk.pl/skarland-kolabo/ 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 3 Maja 2014 O tym będę ja decydować, a żadne prośby nie pomogą. Minus ma i tak dość wysoką rangę i wysokie możliwości, temat zbędny.
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 3 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi