Karysu Opublikowano 30 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Siemaneczko! Mam pewien telefon na oku i nie bardzo wiem, czy jego specyfikacja, wygląd oraz działanie pasują do jego ceny. Co sądzicie o tym telefonie? Czy macie z nim jakieś doświadczenia, lub styczność? Poniżej specyfikację poniżej: Jego cena to około 330 zł. Wg. mnie ta oferta naprawdę się opłaca, ale mam pewne wątpliwości które chciałem tutaj rozwiać.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 30 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie warto. Słaby serwis, problemy z gwarancją, procesor na ARM a7, który jest bardzo słaby i ten 1 gb RAM, który nie starcza w obecnych czasach. Najrozsądniejszym wyborem będzie Nexus4. Za 400-450 go dostaniesz.
Czarek Sandecki Opublikowano 4 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2016 Serwis mają taki jak wszędzie, jak są części idzie szybko, jak nie ma to trzeba czekać... Wracając do telefonu w tej cenie jest spoko, ciężko o coś lepszego za te pieniądze, sam mam myPhone Infinity 2 i jestem zadowolony, nie ma co przepłacać za "logo"
Karysu Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2016 Serwis mają taki jak wszędzie, jak są części idzie szybko, jak nie ma to trzeba czekać... Wracając do telefonu w tej cenie jest spoko, ciężko o coś lepszego za te pieniądze, sam mam myPhone Infinity 2 i jestem zadowolony, nie ma co przepłacać za "logo" Też jestem takiego zdania, dlatego właśnie szukam odpowiedniego telefonu w odpowiedniej cenie. Sam mam kasy niewiele do przeznaczenia, dlatego mój limit to właśnie 400 zł. A z opinii na internecie ten telefon jest w miarę dobry, dlatego pytam również was o zdanie :D
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 4 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2016 To już bym chyba wolał używanego L90.
Karysu Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2016 Po namyśle i zebraniu odpowiednich funduszy.. Kupiłem LG Spirit. Temat do zamknięcia
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 8 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2016 Mądrzejszy wybór.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi