Skocz do zawartości

[KOSZ] myPhone Fun 4 - Co o tym sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko! Mam pewien telefon na oku i nie bardzo wiem, czy jego specyfikacja, wygląd oraz działanie pasują do jego ceny. Co sądzicie o tym telefonie? Czy macie z nim jakieś doświadczenia, lub styczność? Poniżej specyfikację poniżej:

ulgreowh8i43.jpg

Jego cena to około 330 zł. Wg. mnie ta oferta naprawdę się opłaca, ale mam pewne wątpliwości które chciałem tutaj rozwiać.

all.png

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie warto.

Słaby serwis, problemy z gwarancją, procesor na ARM a7, który jest bardzo słaby i ten 1 gb RAM, który nie starcza w obecnych czasach.

Najrozsądniejszym wyborem będzie Nexus4. Za 400-450 go dostaniesz.

Opublikowano

Serwis mają taki jak wszędzie, jak są części idzie szybko, jak nie ma to trzeba czekać...

Wracając do telefonu w tej cenie jest spoko, ciężko o coś lepszego za te pieniądze, sam mam myPhone Infinity 2 i jestem zadowolony, nie ma co przepłacać za "logo"

Opublikowano

Serwis mają taki jak wszędzie, jak są części idzie szybko, jak nie ma to trzeba czekać...

Wracając do telefonu w tej cenie jest spoko, ciężko o coś lepszego za te pieniądze, sam mam myPhone Infinity 2 i jestem zadowolony, nie ma co przepłacać za "logo"

Też jestem takiego zdania, dlatego właśnie szukam odpowiedniego telefonu w odpowiedniej cenie. Sam mam kasy niewiele do przeznaczenia, dlatego mój limit to właśnie 400 zł. A z opinii na internecie ten telefon jest w miarę dobry, dlatego pytam również was o zdanie :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To już bym chyba wolał używanego L90.

Opublikowano

Po namyśle i zebraniu odpowiednich funduszy.. Kupiłem LG Spirit. Temat do zamknięcia

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mądrzejszy wybór.

• 2 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności