Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak kupie stema to bede mogl grac na tym serwerze? bo ub dostac nie moge, a gdybym kupil to bylaby taka opcja?czekam na odpowiedz

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zły dział kolego.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ma nawet takiej możliwości. 

Opublikowano

Raczej nie, w końcu dostałeś bana na IP, chyba, że coś się zmieniło od czasu gdy ja posiadałem steama. Dodam przy okazji, gdy ranking serwera jest resetowany każdy zbanowany w tym momencie dostaje UB. Dzieje się tak, ponieważ resetuje się jego obecność na serwerze, czyli jakby go nigdy nie było. Co do pytania moja odpowiedź jest jednoznaczna - Nie będziesz miał UB.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Raczej nie, w końcu dostałeś bana na IP, chyba, że coś się zmieniło od czasu gdy ja posiadałem steama. Dodam przy okazji, gdy ranking serwera jest resetowany każdy zbanowany w tym momencie dostaje UB. Dzieje się tak, ponieważ resetuje się jego obecność na serwerze, czyli jakby go nigdy nie było. Co do pytania moja odpowiedź jest jednoznaczna - Nie będziesz miał UB.

Co ma reset rankingu do UB kolejny .... jak nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu !

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności