karol m Opublikowano 2 Maja 2014 Zawieszony Opublikowano 2 Maja 2014 Czy jak kupie stema to bede mogl grac na tym serwerze? bo ub dostac nie moge, a gdybym kupil to bylaby taka opcja?czekam na odpowiedz
Zasłużony Fragowicz Fito Opublikowano 2 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Zły dział kolego.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 2 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Nie ma nawet takiej możliwości.
Kozack0 Opublikowano 2 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Raczej nie, w końcu dostałeś bana na IP, chyba, że coś się zmieniło od czasu gdy ja posiadałem steama. Dodam przy okazji, gdy ranking serwera jest resetowany każdy zbanowany w tym momencie dostaje UB. Dzieje się tak, ponieważ resetuje się jego obecność na serwerze, czyli jakby go nigdy nie było. Co do pytania moja odpowiedź jest jednoznaczna - Nie będziesz miał UB.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 2 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Raczej nie, w końcu dostałeś bana na IP, chyba, że coś się zmieniło od czasu gdy ja posiadałem steama. Dodam przy okazji, gdy ranking serwera jest resetowany każdy zbanowany w tym momencie dostaje UB. Dzieje się tak, ponieważ resetuje się jego obecność na serwerze, czyli jakby go nigdy nie było. Co do pytania moja odpowiedź jest jednoznaczna - Nie będziesz miał UB. Co ma reset rankingu do UB kolejny .... jak nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu !
Właściciel GET Opublikowano 2 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 2 Maja 2014 Powiem tak: jak kupisz sobie mózg, to może wtedy zagrasz...
Właściciel GET Opublikowano 2 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 2 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi