ShizukaOni Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Co powiecie na to, żeby po podłożeniu i rozbrojeniu paki, dostawać perk (jeśli się go nie ma)? Zachęciło by to może niektórych graczy do wykonywania celów, a i graczom którym gorzej idzie i prawie nic nie zabijają, pomogłoby to zdobyć coś ciekawego? Jestem śpiący i nie pamiętam czy podłożenie paki daje EXP'a, ale jeżeli nie, to też można by było dostawać wraz z perkiem lub zamiast. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez ShizukaOni
NEq96 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ciekawy pomysł :D Ja jestem za :D
Właściciel GET Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie jestem przekonany co do tego.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jeszcze trochę a poleci propozycja w stylu "Exp i perk za wbicia na serwer", chociaż exp za graczy już jest. Gdzieś to widziałem. Niby dobry pomysł, ale też straszne ułatwienie :P
arbi500 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jak najbardziej Za dobry pomysł :)
ShizukaOni Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Po prostu uważam że podłożenie paki, jako cel na każdej mapie de_XXX, powinno być w jakiś sposób nagradzane. Prawie za każdym razem gdy jest admin na serwerze, pojawiają się napisu typu "Cel jest prosty, paka/hosty", jednak co poradzić kiedy wielu graczy woli latać za fragami, gdyż mają z tego wynagrodzenie w postaci EXP'a i perków, nie mówiąc już o tym ze zabijanie innych graczy jest przyjemniejsze.Uznałem że mogłoby to pomóc w zachęceniu graczy do wykonania celów mapy, skoro admini są tak wyczuleni na tym punkcie.
Tetra Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mysle że to na serwerze jest zbędne . Słaby plugin.Lepiej jest kogos zabic i dostac perk :)
ShizukaOni Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Mysle że to na serwerze jest zbędne . Słaby plugin.Lepiej jest kogos zabic i dostac perk :) Nie dobijaj mnie... Właśnie o to mi chodzi, gracze wolą biegać po mapie zdobywając fragi zamiast podkładać pake, bo za fragi dostają perki i EXP'a, a za podłożenie paki już nie. Przedstawiłeś właśnie myślenie typowego gracza, który olewa cele mapy, a potem admini prawie co rundę przypominają o tym, żeby jednak je wypełnić. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez ShizukaOni
Właściciel GET Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Może i jest to typowe myślenie, ale ja bym nie kombinował, bo więcej z tego problemów będzie i może to być cios dla serwera. Ja wiem, że są kamperzy, nie wykonują cele map, robią co chcą, ale z tego powodu nie warto jest zmieniać coś, co zostało ogólnie przyjęte przez graczy. Z własnego dośw. wiem, że takie eksperyment kończą się źle, dlatego propozycje i wszelkie Wasze uwagi, sugestie muszą być dokładnie przez grono ekspertów rozważane. Nie zawsze coś, co jest banalne jest funkcjonalne. Trzeba sobie powiedzieć jasno, że z powodu tego, iż TVP upadnie, nie jest to powód do upadku kraju. I tak samo jest w tej propozycji, bo ona naprawdę przysporzy sporo problemów.
Tetra Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 święte słowa Nesty. popieram go w stu procentach ta sama mysl .Nie przyciągnie to rzeszy graczy :)
ShizukaOni Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 @Nesty No dobrze, rozumiem, przynajmniej próbowałem. Ostatecznie trzeba wybrać to, co będzie najlepsze dla serwera, a ja tu nie mam nic do gadania.
Rekomendowane odpowiedzi