Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie. Otóż moja propozycja jest następująca, żeby dodać nowe mapy do gry. Trudno ukryć , że na COD modzie grane są ciągle te same mapy w kółko tzn. de_dust , de_westwod , de_eldorago i de_aztec. Moja propozycja jest , żeby urozmaicić tą grę nowymi mapami. Jest bardzo dużo fajnych map , podobnych do wymienionych wyżej ale jednak innych. Proponuje żeby dodać takie mapy jak :

-de_westwood_mtk nazwa świadczy że niby to samo co westwood ,ale pozory mylą,

-de_wall mapka nieznana , ale jednak fajnie odbiec od rutyny http://cs.gamebanana.com/maps/180143

-cs_offices  mapa prezentuje się fajnie , http://cs.gamebanana.com/maps/180070 , super byłoby odkrywać gdzie najlepiej stawiać sg itp.

-cs_school http://cs.gamebanana.com/maps/179973 sami sprawdźcie , mapa jak dla mnie fajna

Pewnie 2/3 mapy są nieznane , ale o to też chodzi. Trzeba odbiec od rutyny , żeby gra nabrała smaku, jak nie to gra się szybko znudzi. 

Pozdrawiam wasz  Paixao

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Na razie nie dodamy żadnych map. Niebawem update, a od czasu update niestety, ale trzeba wykonać dokładne pomiary serwera i jego obciążenia, co wpływa na taki a nie inny stan.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

jestem przeciw :) westwood mtk wgl sie nie sprawdzi. Ta mapa jest smieszna i nie nadaje sie na cod'a. Reszta tez nie jest idealna wiec proponuje nie wprowadzac ich w zycie .

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Też Proponuję mapę : rats_1337 (Dobra Mapa I Ogólnie dobrze i fajnie się gra.)

Opublikowano

zeby zaczac myslec o wprowadzeniu ratsa1337 na naszego CODa , najpierw musialaby zostac wprowadzona blokada na rakiety do kilku sekund od poczatku rundy. Poniewaz cyber w tt robilby pogrom na respie ct

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bądźmy szczerzy - ratsy, praktycznie wszystkie, w ogóle nie nadają się na COD, zanim zarzucicie jakąś "fajną" propozycją pomyślcie troszeczkę bardziej. To że jest fajna na 4fun nie czyni jej mapą unikalną i na moje nie powinna mieć miejsca na COD.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

I znowu, kabul fajna mapa ale... Ma zaledwie jednego bs'a i jest cholernie mała, to mapa wielkości niemal tych z GG... Wyobrażacie sobie cybera i fragera którzy wbijają na respa TT w przeciągu 5sec~ i zabijają praktycznie wszystkich? Sam będąc w TT bym pewnie wyszedł :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

I znowu, kabul fajna mapa ale... Ma zaledwie jednego bs'a i jest cholernie mała, to mapa wielkości niemal tych z GG... Wyobrażacie sobie cybera i fragera którzy wbijają na respa TT w przeciągu 5sec~ i zabijają praktycznie wszystkich? Sam będąc w TT bym pewnie wyszedł :D

nie dacie rady wpadając w Moje pułapki :D 

Nom przydało by się jeszcze zbalansować te klasy :) 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności