Fresh / Paixao WKS <3 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam bardzo serdecznie. Otóż moja propozycja jest następująca, żeby dodać nowe mapy do gry. Trudno ukryć , że na COD modzie grane są ciągle te same mapy w kółko tzn. de_dust , de_westwod , de_eldorago i de_aztec. Moja propozycja jest , żeby urozmaicić tą grę nowymi mapami. Jest bardzo dużo fajnych map , podobnych do wymienionych wyżej ale jednak innych. Proponuje żeby dodać takie mapy jak : -de_westwood_mtk nazwa świadczy że niby to samo co westwood ,ale pozory mylą, -de_wall mapka nieznana , ale jednak fajnie odbiec od rutyny http://cs.gamebanana.com/maps/180143 -cs_offices mapa prezentuje się fajnie , http://cs.gamebanana.com/maps/180070 , super byłoby odkrywać gdzie najlepiej stawiać sg itp. -cs_school http://cs.gamebanana.com/maps/179973 sami sprawdźcie , mapa jak dla mnie fajna Pewnie 2/3 mapy są nieznane , ale o to też chodzi. Trzeba odbiec od rutyny , żeby gra nabrała smaku, jak nie to gra się szybko znudzi. Pozdrawiam wasz Paixao 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Na razie nie dodamy żadnych map. Niebawem update, a od czasu update niestety, ale trzeba wykonać dokładne pomiary serwera i jego obciążenia, co wpływa na taki a nie inny stan. Pozdrawiam 2
Fresh / Paixao WKS <3 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Trudno , ale mapy to nie jest najważniejsza rzecz , ale jednak szkoda ;C.
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dodamy mapy, ale najpierw musimy serwer i jego obciążenie zredukować.
Fresh / Paixao WKS <3 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ciesze się bardzo. :)
Smolaas Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Popieram, aby dodać te mapki :) również byłoby można dodać tą http://cs.gamebanana.com/maps/157604
Tetra Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 jestem przeciw :) westwood mtk wgl sie nie sprawdzi. Ta mapa jest smieszna i nie nadaje sie na cod'a. Reszta tez nie jest idealna wiec proponuje nie wprowadzac ich w zycie . 1
UchihaItachi@ Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 ja bym proponował rats_1337. ciekawa mapka i znana. każda klasa sie tam odnajdzie 1
Sielanka Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Też Proponuję mapę : rats_1337 (Dobra Mapa I Ogólnie dobrze i fajnie się gra.)
adan Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Burzy propozycja mapy najlepsza rats robi swoje :D
SQN Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 zeby zaczac myslec o wprowadzeniu ratsa1337 na naszego CODa , najpierw musialaby zostac wprowadzona blokada na rakiety do kilku sekund od poczatku rundy. Poniewaz cyber w tt robilby pogrom na respie ct
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Bądźmy szczerzy - ratsy, praktycznie wszystkie, w ogóle nie nadają się na COD, zanim zarzucicie jakąś "fajną" propozycją pomyślcie troszeczkę bardziej. To że jest fajna na 4fun nie czyni jej mapą unikalną i na moje nie powinna mieć miejsca na COD. 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 de_kabul_32 Później jeszcze coś zapodam.
Właściciel GET Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A po co kabul_32, jak wystarczy de_kabul po prostu?
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 I znowu, kabul fajna mapa ale... Ma zaledwie jednego bs'a i jest cholernie mała, to mapa wielkości niemal tych z GG... Wyobrażacie sobie cybera i fragera którzy wbijają na respa TT w przeciągu 5sec~ i zabijają praktycznie wszystkich? Sam będąc w TT bym pewnie wyszedł :D
Właściciel GET Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Sierpnia 2014 W kolejnym update zajmiemy się sprawą tych klas, zatem nie ma powodu do paniki.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 I znowu, kabul fajna mapa ale... Ma zaledwie jednego bs'a i jest cholernie mała, to mapa wielkości niemal tych z GG... Wyobrażacie sobie cybera i fragera którzy wbijają na respa TT w przeciągu 5sec~ i zabijają praktycznie wszystkich? Sam będąc w TT bym pewnie wyszedł :D nie dacie rady wpadając w Moje pułapki :D Nom przydało by się jeszcze zbalansować te klasy :)
MadafakA Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dodać trochę więcej tych mapek bo ciągle te same so :)
Sektorek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jakieś propozycje?
Rekomendowane odpowiedzi