Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Na pewnym serwerze jest zrobione tak, że jak wygra terrorka to leci hip hop, a jak CT to techno. Ciekawie to wychodzi podczas gry, fajnie byłoby zrobić takie coś na 4funie.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 27 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Marian, rację masz dla mnie akurat na tym pewnym serwerze to się podobało, tylko ja zamiast tego hip-hopu bym dał coś innego. Gdyby było trzeba mogę dać próbkę jakby to wyglądało z mojej perspektywy, co wy na to?
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 27 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 przeciez jest plik roundsound.ini jeżeli dobrez pamiętam i tam sie wpisuje liste piosenek dla CT i dla TT , każda piosenka jest ponumerowana więc nie ma problemu ze zrobieniem tego.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 tam sie wpisuje liste piosenek dla CT i dla TT , Tak, tylko że chodzi o rodzaj muzyki. Dla TT hip hop, bo wiadomo jp, chwdp i te sprawy :D A CT (policja) techno/pop :)
Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2012 Sceptycznie jestem do tego nastawiony.
trzeciak000 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 mi się podoba, chociaż ct dałbym nie techno tylko disco polo :)
Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2012 mi się podoba, chociaż ct dałbym nie techno tylko disco polo :) Disco polo to na DR.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2012 ale w sumie to jest dobry pomysł ;>
barto Opublikowano 29 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Mi też się podoba i dico polo do ct fajna sprawa.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dobry pomysł :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Co z tym robimy? Osobiście popieram tę zmianę.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o hh to ja moge poddać pare kawałków. Tylko dobrze by było, żeby Administracja sie wypowiedziała konkretnie, co do tego pomysłu.
Właściciel GET Opublikowano 29 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 29 Stycznia 2012 UP@. Tutaj HeadAdmin ma też dużo do powiedzenia (a jestem póki co jeszcze ja nim). Tak więc jestem za pod warunkiem, że bistro przygotuje dawkę. Nie chcę Disco polo, tylko powiedźmy remixy w CT, a w TT co innego. No nie wiem, zarzucać pomysły jeszcze.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nosens dać próbki teraz mogę nawet to zrobić. Sam zajmuję się muzyką/djką.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Już nie będę edytował powyższego posta, napiszę nowy żeby każdy widział. Paczka zawiera 10 nutek. Download: http://speedy.sh/3XRhy/HandsUP-RoundSound.rar Spis: 1. Black & White ft. Robson - Do you know (Daan'D & Jessie M Remix) 2. Daan'D & Metyou - Mamy Blue 2011 (Cover Mix) 3. Komodo - Keep Control (Son!k Rmx)(Radio Edit) 4. Long & Junior - Kocham Cię (Daan'D Love G. Remix) 5. Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego (Slayback Remix) 6. Vnalogic, David No Fuck - I Go Back To Amsterdam - TAITO Remix 7. Power Play - Zawsze Coś (Slayback '4fun' Remix) 8. Rihanna - You Da One (DJ Dark & Shidance Remix - Extended Edit) 9. Sean Paul - She Doesn't Mind (Mixshow Extended Mix) 10. Taio Cruz - Hangover (TAITO Bootleg)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie mam pomysłu co mogłoby być w terrorce, jeśli nie hip hop.
alchemik212 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Milo się slucha ale jak nie sa po 10 sek. tylko 5 , poniewaz jak ja lubie rashowac to nic nie slysze gdzie biegnie przeciwnik.
Loniu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jestem za wgraniem nowego rs na serwer.
Sk!lleR Opublikowano 31 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Do TT można by było wgrać roundsoundy typu Reggae.
Wygnaniec Opublikowano 1 Lutego 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2012 No to ja dam coś od siebie : CLUB/DANCE 1. Dj Antoine vs Timati ft. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine and Mad Mark Remix) 2. Dave Darell - Keep Your Hands Up (Anthem Vocal Mix) 3. C-BooL & Jo - Don't Waste The Time (Extended Mix) 4. Remady ft. Manu L - Save Your Heart 5. Mike Candys Evelyn ft. Patrick Miller - One Night In Ibiza 6. Shakira - Rabiosa (Felipe C. Remix) 7. Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love (Extended Mix) 8. Xell Project - Feel High (Rowen 2.1 Balkanstyle Remix) 9. Amna - Tell Me Why (Tom Boxer & LLP Extended Mix) 10. Simon De Jano ft. Kim Lukas - One More Day (Stereo Beach Mix) 11. Cassey Doreen - Girls Just Want To Have Fun (Money-G Remix) 12. Example - Changed The Way You Kiss Me (Extended Mix) 13. LMFAO - Party Rock Anthem (Paranine Extended Edit) 14. Swedish House Mafia - Save The World (Extended Mix) 15. Willy William & Lylloo - Hula Hop (Sebastien Lewis US Club Mix) 16. Lolita - Joli Garcon (Rob & Chris Remix) 17. Sak Noel - Loca People (Original Mix) 18. Kalwi Remi ft. Amanda - You & I (Extended Mix) 19. Alexandra Stan - Get back (ASAP) (Extended Version) 20. ManDee aka Cooler - Cicha Woda (Extended Mix) Electro/Electro House 01. Fatboy Slim vs Lazy Rich - Gangster Trippin 2011 (Lazy Rich Remix) 02. Foster The People - Pumped Up Kicks (It's The DJ Kue Remix!) 03. Mike Candys ft. Evelyn & Patrick Miller - One Night In Ibiza (Dirty Club Mix) 04. Spencer & Hill - Yeah Yeah Yeah (Electro Mix) 05. Rocket Pimp ft. Marie L - Always (Original Mix) 06. Lucky Date - Ho's & Disco's (Space Laces Remix) 07. Calvertron & Qualver - Raw 2 Da Floor (Lazy Rich Remix) 08. Avicii - Levels (FTampa Remix) 09. Joe Garston - Top Of The World (Original Mix) 10. Dada Life - White Noise / Red Meat (Original Mix) 11. Dada Life - Fight Club Is Closed (It's Time For Rock'n'Roll) (Original Mix) 12. Benny Benassi ft. Gary Go - Close To Me (R3hab Remix) 13. Scot Project pres. Supermusique - Do You Want Me? (Lazy Rich Remix) 14. BRUK ft. Marie L - Minds Gonna Go (Original Mix) 15. Miles Dyson - I-tune (Original Mix) 16. Dirty South & Thomas Gold ft. Kate Elsworth - Alive (Tommy Trash Remix) 17. Afrojack & Quintino - Selecta (DirtyLoud Remix) 18. Swedish House Mafia & Knife Party - Antidote (Original Mix) 19. Wolfgang Gartner - Anthology (Madeon Mashup) 20. Fast Foot - Protect Animals (Lazy Rich Remix) 21. Chrizz Luvly - One Time (Original Mix) 22. Darth & Vader - Return Of The Jedi (Original Mix) 23. Lazy Rich - Better Wipe That Up (Original Mix) 24. Electrixx - Crispy Cake (Original Mix) 25. Far Too Loud - Wake Up L.A. (Original Mix) 26. Cazzette - The Shining (Original Halloween Mix) 27. Wolfgang Gartner - The Champ (Extended Mix) 28. Uppermost - System32 (Original Mix) 29. Mord Fustang - Lick The Rainbow (Original Mix) 30. Felguk vs DirtyLoud - Nudge (Original Mix) 31. Knife Party - Internet Friends (Original Mix) 32. DirtyLoud ft. Sirreal - Needle (Original Mix) 33. Skrillex & Wolfgang Gartner - The Devil's Den (Original Mix) House 1. Deadmau5 - Aural Psynapse (2nd Edit) 2. Hardwell - Encoded (Original Mix) 3. Axwell vs. Adrian Lux vs. Sander Van Doorn - Teenage Crime vs. In The Air vs. Koko (Tristan Garner Bootleg) 4. Adele vs. Brian Matrix - Rolling in The Deep (Massive Remix) 5. Nuff! - Doctor Funk (Bastian Van Shield Remix) 6. Jack Holiday - Are You Ready (Shoam & Gavriel Remix) 7. Dinka - Violet (Inpetto Remix) 8. Deniz Koyu - Tung (Original Mix) 9. Promise Land - Heaven (Miami 305 Mix) 10. Nicky Romero - Camorra (Original Mix) 11. Mowo Star Funk ft. Elisa - You Want Take My Love (Mattias G 80's Mix) 12. Duck Sauce – Big Bad Wolf (Original Mix) 13. Dimitri Vegas & Like Mike - REJ (Original Mix) 14. TJR - Booty Move (3011 Remake) 15. Dirty South & Thomas Gold ft. Kate Elsworth - Alive (Original Mix) 16. Avicii - Fade Into Darkness (Albin Myers Remix) 17. Skylar Grey - Invisible (John Dahlback Remix) 18. Starkillers & Alex Kenji ft. Nadia Ali - Pressure (Alesso Mix) 19. Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me (Laidback Luke Remix) 20. Sneaky Sound System - We Love (Pleasurekraft Remix) 21. Tim Mason - The Moment (Steve Angello Edit) 22. Arno Cost & Arias - The Days To Come (Original Mix) 23. Afrojack - No Beef (Vocal Mix) 24. Bob Sinclar ft. Raffaella Carra - Far LAmore (Club Mix) 25. CJ Stone ft. Lyck - Mindful thinking (Da Bomb Remix) 26. MYNC & Ron Carroll ft. Dan Castro - Don't Be Afraid (Original Mix) 27. Francesco Gomez ft. Lety - I Get No Sleep (Original Vocal Mix) 28. Patrick Bryze & Jim Tonique - Better World (Tujamo Club Mix) 29. Plastik Funk - Everybody Dance Now! 2011 (Original Mix) 30. Martin Solveig ft. Kele - Ready 2 Go (Hardwell Club Mix) 31. Mark Knight, Tiesto, Dino - Beautiful World (Original Club Mix) 32. Florence And The Machine - Youve Got The Love (Mark Knight Remix) 33. J Pearl ft. Shayne Ward - Must Be A Reason Why (Afrojack Mix) 34. Avicii - Levels (Original Mix) 35. Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling (Original Instrumental Mix) 36. Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall (Swedish House Mafia Remix) 37. Moby - Lie Down In Darkness (Arno Cost Remix) 38. Basto! - Gregory's Theme (Extended Mix) 39. Armin Van Buuren ft. Laura V - Drowning (Avicii Remix) 40. Pixie Lott ft. Pusha T - What Do You Take Me For (eSQUIRE Mix) 41. Morgan Page, Sultan & Ned Shepard & BT ft. Angela McCluskey - In The Air (Extended Mix) 42. Kaskade ft. Rebecca & Fiona - Turn It Down (Extended Mix) 43. Digitalism - Circles (Eric Prydz Remix 44. EDX ft. Sarah McLeod - Falling Out Of Love (Original Mix) 45. Dinka ft. Hadley & Danny Inzerillo - Reach For Me (Original Mix) 46. Carlos Barbosa - All Over Me (Original Mix) Trance 1. Gareth Emery & Ashley Wallbridge - Mansion 2. Mark Sherry ft. Sharone - Silent Tears (Orjan Nilsen Remix) 3. Rafael Frost - Smash (Original Mix) 4. Klauss Goulart - Turbulence (Original Mix) 5. Andain - Everything From Me (Richard Durand Remix) 6. Dakota - In A Green Valley (Basil O'glue Remix) 7. Shogun - Skyfire 8. Cosmic Gate ft. Jan Johnston - Raging(Alexander Popov Vocal Remix) 9. Arty & Mat Zo - Rebound 10. Cosmic Gate ft. Emma Hewitt - Be Your Sound (Extended Mix) 11. Arnej ft. Sally Saifi - Free Of You (Vocal Mix) 12. W&W - DNA (Mark Sixma Remix) 13. Ummet Ozcan - Reboot (Original Mix) 14. Above & Beyond ft. Zoe Johnston - You Got To Go (Kyau & Albert Remix) 15. Orjan Nilsen - Between the Rays 16. First State ft. Sarah Howells - Reverie (Dash Berlin Remix) 17. Josh Gabriel pres. Winter Kills - Hot As Hades (John O'Callaghan Deep Dream Remix) 18. Dash Berlin ft. Emma Hewitt - Disarm Yourself (Club Mix) 19. Alex M.O.R.P.H. ft. Sylvia Tosun - An Angels Love (Vocal Mix) 20. Simon Patterson & Greg Downey ft. Bo Bruce - Come To Me 21. Aly & Fila ft. Tiff Lacey - Paradise (Club Mix) 22. Will Atkinson - Breathe It 23. Nick Callaghan - Eastern Spirit (Original Mix) 24. Lange ft. Jennifer Karr - Songless (Mark Sherry's Outburst Remix) 25. Arnej & Orjan - The Music Makers Myśłe że przydadza się te nutki :)
Rekomendowane odpowiedzi