Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja mam pomysł!!!!!! Zrobimy, że w TT jest 10 najnowszych bista, a w CT stare z DF'a - z początku!
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja mogę złożyć składanke ( 10 kawałków?) z df'a. Jeszcze pare osób chętnych i się wybierze najlepszą.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 6 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja mam pomysł!!!!!! Zrobimy, że w TT jest 10 najnowszych bista, a w CT stare z DF'a - z początku! No z tym pomysłem to wyskoczyłeś jak Filip z Konopi - rewelacyjny pomysł moim zdaniem :)
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2012 Marian, możesz wybrać, ale nie skacz z kwiatka na kwiatek. 1 rs był taki i taki i z tego wybierasz, drugi był taki i taki i z tego wybierasz.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2012 Z pierwszego rs'a df'a. [attachment=19]
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 20 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2012 po chu** dajecie mi tutaj 258 tytułów ? zróbcie RS na przesłuchanie a nie. co ja mam po kolei sobie słuchać piosenek , ściągać i skracać ? @UP - to ja takiego RS dobrego miałem :OOOO
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2012 @UP - to ja takiego RS dobrego miałem :OOOO No, a jak. Wakacje u Nas będą trwać dzięki Tobie od czerwca do 1.09. Już mam 40 takich, jakie były na DF. Zdradzę Wam to, ustaliłem z Marianem. Myślę, że tutaj nie trzeba nawet ankiety, skoro nr 3 czyli z wakacji (40 piosenek) było najlepszymi w historii DF i chyba każdy z Nami się zgodzi.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 21 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2012 było najlepszymi w historii DF i chyba każdy z Nami się zgodzi. Yes, Tylko lista musi być ! :D
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2012 Jest już wszystko potrzebne. Więc gdybanie o drobnostkach - zbędne.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2012 W drużynie terrorystów będzie 10 kawałków obecnego rs'a, natomiast w CT będzie 10 nut z pierwszego rs'a Dzielnicy Fragów.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com → [4FUN] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi