Łysy z Brazzers Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Darmowa gierka dla osób lubiących piłkę nożną i nie tylko ;) Jest to wersja beta a gra ma zostać wydana w tym roku. Jest ona w wersji PL i do pobrania na platformie Origin lub https://www.easportsfifaworld.com/pl/ Trochę więcej: FIFA World to kolejna odsłona bardzo popularnej i znanej wśród fanów wirtualnego futbolu serii, za której sukcesem stoi kanadyjskie studio EA Sports. Tym razem jednak, w odróżnieniu od pełnoprawnych, corocznych edycji, gra bazuje na modelu biznesowym free-to-play. Rozgrywka oparta jest na popularnym module FIFA Ultimate Team – specjalnym trybie zabawy, w którym, kolekcjonując karty i wymieniając się nimi z innymi graczami, staramy się zbudować jak najlepszy skład, zwracając uwagę na statystyki poszczególnych zawodników oraz ich zgranie. Wykorzystując własny, stworzony przez siebie zespół, bierzemy udział m.in. w Sezonach Online, gdzie staramy się awansować do coraz wyższej ligi pojedynkując się z innymi graczami, czy też mierzymy się z Drużyną Tygodnia złożoną z zawodników kontrolowanych przez komputerowe A.I., wybranych przez twórców na podstawie aktualnej formy prezentowanej przez ich rzeczywistych protoplastów w rozgrywkach ligowych. Osobny tryb rozgrywki stanowi moduł Prawdziwe zespoły, gdzie obejmujemy kontrolę nad jednym z 600 licencjonowanych klubów z 31 klas rozgrywkowych z całego świata i pojedynkujemy się w Sezonach Online, stworzonych na wzór podobnego trybu znanego z FIFA Ultimate Team. Wśród zespołów nie zabrakło także przedstawicieli rodzimej Ekstraklasy. Pod względem technicznym gra nie prezentuje takiej jakości wykonania jak coroczne edycjeFIF-y – brakuje tutaj m.in. ulepszonego systemu kolizji, odnowionego silnika fizycznego, nowego systemu oddawania strzałów czy też rozbudowanych możliwości gry w defensywie. Ograniczenia dotknęły również warstwę wizualną, gdzie różnice pomiędzy FIFA World a pełnoprawnymi odsłonami cyklu widać w animacji zawodników czy też reakcjach publiki znajdującej się na trybunach stadionu. Dzięki temu jednak znacznie obniżono wymagania sprzętowe i gra uruchamia się nawet na kilkuletnim komputerze czy laptopie. Produkcja korzysta z systemu mikropłatności wykorzystującego tzw. FIFA Points, które możemy wymienić na nowe zestawy kart czy też żetony uprawniające do rozegrania większej ilości spotkań w danym dniu. Do rozpoczęcia zabawy wymagane jest posiadanie konta w serwisie Origin i ściągnięcie klienta gry. Podczas rozgrywki konieczne staje się posiadanie stałego dostępu do Internetu. Źródło: www.gry-online.pl
CJ. Opublikowano 7 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2014 beznadziejna gra, nie polecam, odbiór pilki padaka, biegaja za nimi i nic im nie robia szkoda testowac
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2014 Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2014 Strasznie dużo bugów - nie polecam.
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2014 A ja polecam! Fakt, dużo bugów, często mi się wyłącza albo w ogóle nie chce się włączyć i trzeba restartować kompa itd.,ale jednak to dopiero beta. Do tej pory grałem non-stop w Fifa13 na ps3 i mimo, że też jest tam opcja takiej rozgrywki to w tym momencie wole cisnąć w world - oczywiście na padach!
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 28 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Mam ta fife world . Osobiście czasem gram bo zrobiłem se niezły skład xd . Ale jak Sie zaczną lagi to rzygac mi Sie chce . Dla ludzi że słabymi nerwami nie polecam xd
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Moim zdaniem Fifa World jest dobrym rozwiązaniem dla ludzi których nie stać na Fife 14/15, bądź też inne, jest bardzo dużo bugó w FR, jednakże należy zwrócić uwagę na to, że gra jest w fazie beta, twórcy obiecali aktualizację w postaci zmiany silnika :) 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 28 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Ok tu Sie zgodzę . Ale jest nie równe odbieranie przeciwników. Masz srebrny skład a losuje ci całe złoto .. głupie trochę no ale cóż zrobisz.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Pozostałe do Gry → Serie gier komputerowych → FIFA
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2014 Ponoć wyszła pełna wersja FIFY WORLD. Grał ktoś, aby móc polecić czy warto aktualizować 1 GB xd. Ponoć większość rzeczy jest ta sama, tylko zmienili silnik. Proszę o odpowiedzi.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 20 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja grałem bardzo dużo się zmieniło inny silnik, lepsza inteligencja zawodników jednakże, bugi dalej są nie w tak dużym stopniu, ale jednak
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2014 A ogólnie to warto aktualizować? Bo jeśli nie to nie ma co kompa brudzić ;) a i dzięki za tą krótką rozpiske nowości
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 21 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2014 Wiesz, bez wkurwienia w tą grę nie pograsz nie ma szans, czy ja wiem czy jest sens jak Ci się bardzo bardzo nudzi to tak, jak nie to myślę, że tak gra w tym momencie nie zasługuję na uwagę :)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2014 okej dziękuję za radę ;)
`Tango Opublikowano 24 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Fifa world zajebista polecam pobrać na origina
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Już pobrałem xd Grosicki na skrzydle kupiony za 750 $ xd
`Tango Opublikowano 24 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 haha :D Ja mam miód malina składzik :P
Rex1s Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 1 Grudnia 2014 Błędów dużo tak jak każdej Fifie 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Do 3 ligi trzeba wchodzić powoli. Inform jakiś by się przydał xd
BBC Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Usuwają fifę, 14lipca :c
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi