`Hero.Gamer Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Chciałem złożyć skargę na (mod, adm) Rahim Powód "Hamuj" Po pierwsze Gracz wyzywa moją mamę zaczął pierwszy. Ja mu odpowiedziałem ze go rodzice nie wychowali, że nie ładnie jeździć po rodzicach a ten gracz "$hizy" zaczął wyzywać od pedałów itd no i padło tam wiele przekleństw na jego temat w obronie mojej mamy no i mod ,adm Rahim dał bana na 4 godziny MI . JAKBY RAHIM NAJPIERW zbanował tamtego za obrażanie to był by spokój ale mnie bo po co niewinny musi oberwać PROSZĘ O OD BANOWANIE Z SZACUNKIEM GRACZ `Hero.Gamer
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kolego skargę bym przyjęła, ale: 1) Zły dział na forum. 2) Zero dowodów. 3) Brak informacji na temat serwera, ewentualnie forum? Mógłbyś dać link do jego profilu gdyby był na forum. 4) Niżej masz działy serwerów i tematy z wzorami skarg.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi