Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 22 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2014 Jako iż jest 2014 , temat produkcji 2013 można zamknąć Panie Nesty. Wjezdzam z nowymi trackami , oceniac , subskrybowac, elo https://www.youtube.com/watch?v=qPChDCb0dJA 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 22 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2014 Jakoże to nie jest disco, więc nie mój klimat ;p No ale może być :)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 22 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2014 Ty do csa powróć noobku <3.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=K0xT-Uf0iEs Lapac kolejnego !!! Nie mam czasu niestety na Cs'a , praca praca...
severus Opublikowano 26 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2014 Bardzo fajne tracki. Jesteś na dobrej drodze. Powodzenia w pracy.
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 podrzuć bit jak możesz bo jest kozak!
Maja;) Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Masz dobry głos, ale jednakże nie sklejasz się z bitem . Próbuj na wolniejszych bitach :) 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 podrzuć bit jak możesz bo jest kozak! O ktory track chodzi? Masz dobry głos, ale jednakże nie sklejasz się z bitem . Próbuj na wolniejszych bitach :) Bede miał to na uwadze ;) Krytyke przyjmuje;)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Niebawem kolejny kawałek , na moim bicie ) , praca nad nim trwa juz 3 tygodnie , mam nadzieje ze zaskocze was pozytywnie , pozdrawiam.
MeXeN! Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 fajny głos, podrzucaj wiecej bitów ;)
Maja;) Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Pracuj szybciej nad tym kawałkiem,bo jestem bardzo ciekawa efektów :)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Pracujee po 12 godzin , ciezko znalesc czas zeby nagrac ;) Dlatego mam 100 pomysłów a realizuje 1 z nich ... ;/
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Wisnia - Ukryta Prawda - Nowy traczek https://www.youtube.com/watch?v=XpmW3M7lhRc 2
PaN^ Opublikowano 2 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Nie no, zajeb***... Ale jak znajdziesz czas to powracaj czasem do cs-a... Brak takich mordeczek jak ty. 2
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Dzieki za pamiec o mnie ;)) No chwilowo musze zarabiac na zycie i szlifowac zawód wiec ciezko znalesc czas na gree ;) Aczkolwiek kiedys odpale cs'a i wbije pokarac ;))
Maja;) Opublikowano 3 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2014 bo wpadam tutaj__na wysokich obrotach - dlaczego zrobiłeś taki odstęp i w innych miejscach, powinieneś bez tych odstępów nawijać, żeby to miało lepszy odsłuch :) ale tak ogólnie to bardzo spoko kawałek, imponujący tekst. Pisz więcej , jak najwięcej w miarę możliwości i następnym razem proszę o dłuższą piosenkę, chociaż tak 3 minutową. :) 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2014 Zrobilem tak dlatego ze nie bylem w stanie nawinac tego bez tej przerwy ;) Caly czas trenuje i ucze sie mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej ;) Teraz postaram sie zrobic dłuzszego tracka ;) Zdaje sobie sprawe ze nie dokonca w niektorych momentach wchodze na bit tak jak powinienem ale to wymaga duzej profeski ;) Bede ćwiczyć dalej ;) Pozdrawiam ! 1
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 4 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 ziomek miksujesz coś wokal? Bo brzmi bardzo płytko. Bardzo słychać wybuchowe głoski. Na czym nagrywasz? Bit kozak, ale pracuj nad dykcją 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) No wlasnie nie zrobilem masteringu ;) I szkoda no ale nie moglem , tak wyszlo ;/ To nagrywalem u kolegi , wyszlo jak wyszlo ;) Co do dykcji to pracuje , zawsze jak lece do tyrki to zapuszczam pusty beat i sobie cos kleje ;) Edytowane 4 Maja 2014 przez Hak3R
Rekomendowane odpowiedzi