Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Czy będzie zaśmiecał, to się okaże. Paczki będą wyglądem przypominać zestaw broni.
ShizukaOni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 To znaczy że już podjąłeś decyzję i będzie to wprowadzone? Jeśli tak, to jakaś data wprowadzenia tej nowości jest już przewidziana czy jeszcze nie?
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tak, wraz z resetem serwera, który odbędzie się 3 maja. Jeżeli nie 3, to 5 lub w tych okolicach. Przy resecie pojawi się update, a w nim paczki ammo. Są już wykonane, ale pozostały dwa bugi do załatania.
ShizukaOni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No to w takim razie pozostaję mi czekać, nie wiem czy to się przyda lub wpłynie na rozgrywkę ale najważniejsze jak dla mnie, to to żeby nie przeszkadzało. Nie wiem czy to się zaliczy do offtopu, ale jest gdzieś zdradzone jakie jeszcze zmiany wejdą na serwer w maju?
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie jest zdradzone, ale dużo bugów poprawimy :)
Diegon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moim skromnym zdaniem jestem jak najbardziej na tak ze wzgledu na osobiste powtarzajace sie sytuacje z brakiem ammo.
arbi500 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jak najbardziej dobry pomysł :)
EnDz Opublikowano 1 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Czy ja wiem czy to taki super pomysł. Jak się kończyło ammo to zawsze się podnosiło taką samą broń od kogoś innego... Ale skoro to ma byc włączone na serwa to mogę złożyć propozycję by te paczki co rundę pojawiały się w losowych miejscach na mapie.
TyperekS Opublikowano 6 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2014 Cóż paczki na mapie z darmowym ammo - dla mnie nie wypał. Dlaczego? Crashuje serwer,mało komu brakuje ammo bo w końcu Counter Strike 1.6 to gra zespołowa,każda postać ma podstawową(lub 2 bronie podstawowe) + glock/usp . Dla mnie to jest tylko zaśmiecanie sewera i cóż bardziej się crashuje i częściej(potrafi kilka razy w ciągu wieczora).
Właściciel GET Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Maja 2014 A dlaczego Ty z góry zakładasz, że paczki ammo są niewypałem, ponieważ crashują? Żadnych crashy serwera nie ma i cały czas stabilnie chodzi od 3.0 wersji. Dowód: Jest tu zapis wszelkich crashe serwera do pliku, kiedy nastąpiły itd. Zapewne mylisz lagi przy zmianie mapy z crashami. Nie, to wina braku połączenia bazy MySQL. Hostem jest sql.pukawka.pl, a od kilku dni ona szwankuje, szczególnie wieczorem. Zwróciłem uwagę supportowi, zobaczymy co w tym kierunku zrobią. Jeżeli AMXBans nie uzyska połączenia z bazą przy zmianie mapy, następuje lag. Jest to typowe zachowanie dla modułu odpowiedzialnego za łącznie się do bazy. Taka tego wada i nic na to nie poradzę. Pzdr.
TyperekS Opublikowano 7 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2014 Nesty Są crashe tylko Ci nie pokazuje to co mi obecnie pokazujesz. Potrafi być crash lub 2 na cały dzień ;) Popytaj się innych graczy ;) Pamiętam jak kilka dni temu było crashe. Popytaj się graczy :)
Właściciel GET Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Maja 2014 Nie ma żadnych crashy serwera, powtarzam. Gdyby wywaliło serwer, np. z powodów getsz_space, to natychmiast dostałbym log z tego, innej rady nie ma. Jeżeli natomiast utraci się połączenie z bazą (co ostatnio jest bardzo częste), to przy zmianie mapy może rzeczywiście się serwer wywalić i wtedy nie pojawi się log, bo to nie jest crash. Trzeba pamiętać, że serwer CS 1.6 jest bardzo łatwo wywalić. Natomiast ja niczego takiego nie dostrzegam, jakoby serwer miał crashe. Jeżeli takowe są to powiadomię. Jeżeli są natomiast pady serwera, to napisz mi o której to wystąpiło, kiedy, przeanalizuję logi. Pzdr.
TyperekS Opublikowano 7 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2014 Dziękuje za informację Nesty :) Przyda mi się kiedyś ;)Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów [!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.