Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Paczki z ammo na mapie

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Co sądzicie o tym, aby zamiast ammo do kupienia w sklepie, zrobić punkty na mapach z paczkami ammo, które będą leżeć na mapie i będzie można je podnieść. Myślę, że jest to innowacyjny pomysł.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie paczki dobra sprawa by byla, jak najbardziej za. Rozwiazalo by to wiele problemow z czestym brakiem amunicji ;) widzialem cos podobnego na jakims serwie ale to byly paczki hp, podnosily hp do 100 jedna paczka zawierala chyba 15 badz 20 hp. Do ammo to moze tez jakis ogranicznik by sie przydal ;)

Opublikowano

pomysł bardzo fajny, można byłoby też dodać w tych paczkach losowo hp np. od 15-50

Opublikowano

Sugestia dobra, ale jeśli odpowiednio by to było zrobiona, bo jest dużo możliwości, aby mogło zakończyć się to lipą. Te punkty z paczką były by jednorazowe do użycia, nieskończone, czasowe? 

Opublikowano

Moim zdaniem czasowe byłyby idealne, bo raz ktoś specjalnie wszystkie zwinie i już nikt z tego nie skorzysta. 

Opublikowano

Dlatego pisalem o ograniczniku, chodzilo o to, ze kazdy gracz bedzie mogl zebrac np. dodatkowo 60 czy 90 ammo na runde.  Paczka zawierala by 20, 25, 30 amunicj. Zbierane by byly pod warunkiem ze gracz mialby wykorzystane conajmniej 50% zawartosci swojej amunicji. Tak bedzie w miare optymalnie, tak sadze. I oczywiscie, tak dla jasnosci, zebrana paczka znika.

jak juz to czili :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się ten pomysł jakoś szczególnie nie podoba, ale skoro jak na razie prawie wszystkim się podoba, to chyba byłoby słuszne wprowadzenie czegoś takiego. Mam tylko nadzieję że te paczki będą się różnić wyglądem od tych po graczach i z killstreaka. Najlepiej gdyby były to jakieś małe i skromne paczuszki, w końcu i tak nie będzie to miało za dużego wpływu na gre. Przez dwa miesiące które spędziłem na serwerze grając głownie namiestnikiem i amadeuszem, chyba tylko dwa razy mi się skończyła amunicja...

Może i innowacyjny pomysł, ale ja uważam go za rzecz wręcz niepotrzebną i sądzę że będzie tylko zaśmiecał serwer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności