Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2014 @ Odświeżam potrzebujemy adminów także składać podania !
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: Red-EagleWiek: 17 latStaż gry Counter-Strike: 5-6 lat ( z przerwami )Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TakCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 7,/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Chciałbym zostać adminem żeby pomóc ogarnąć trochę serwer, ponieważ często jest sporo osób odpalonych a adminów nie ma zbyt wielu, jak wiadomo każdy ma swoje życie i nie może być 24/7 przy komputerze. Chcę odciążyć w miarę moich możliwości serwer z cziterów, oraz pomóc utrzymać na serwerze graczy. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:17635766
Tomasz Opublikowano 2 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Jestem adminem: całodobowymNick jakiego używasz: TomaszWiek: 23 latStaż gry Counter-Strike: 10-11 lat (z przerwami)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 7/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Chciałbym zostać adminem, bo jako jeden z aktywniejszych graczy chciałbym jak inni uczciwi gracze sobie w spokoju pograć - ukrócić ilość cziterów na serwerze przez, których serwer czesto się wyludnia.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:12386868
Tomasz Opublikowano 17 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2014 Jestem adminem: całodobowymNick jakiego używasz: TomaszWiek: 23 latStaż gry Counter-Strike: 10-11 lat (z przerwami)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 7/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponowie zgłoszenie, bo troche szkoda mi się żegnać z serwerem, ale ostatno na serwerze z adminów wpada tylko łysy, a wchodząc na serwer można się wręcz cieszyć jeśli grają mniej niż 3 osoby z czitami. W takich sytuacjach poprostu nie chce się grać. Po całym dniu w pracy wchodzić na serwer zeby tylko kręcić demka, robić screeny a potem to wszystko wrzucac na forum zamiast sobie w spokoju pograć nie jest kuszącą perspektywą. Moze i nie ma mnie na forum (przez co pewnie zostalo odrzucone moje poprzednie zgloszenie) ale jestem za to czesto na serwerze i co do mojej gry i zachowania nie bylo zadnych zastrzezen, a chyba chodzi o to zeby na serwerze bylo ok, a nie na nabijaniu postów na forum. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:12386868
Crazy25510 Opublikowano 18 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Jestem adminem: czasami nocnym / porannym / dziennym Nick jakiego używasz: Crazy25510.Wiek: 17 lat.Staż gry Counter-Strike:4 lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.Znajomość komend oraz funkcji admina:Tak. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Ostatnio gram tylko na serwerze cod mod ,bardzo mi sie spodobał. pomagam rozwinac sie serwerowi kupując premki :) Jestem kulturalny pomocny oraz zaangażowany w to co robie. I nie moge wytrzymać jak spokojnie gram a tu jakis cheter wchodzi na serwer no i pozamiatane,własnie częściowo po to chce zostać adminem,by zwalczać oszustów. :) [Więcej nie mam pomyslów :P] Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzeni podania:) Oświadczam, że posiadam STEAM. ID: STEAM_0:1:46626917 Edytowane 18 Lipca 2014 przez Crazy25510
XTREME One Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jestem adminem: nocnym /dziennym Nick jakiego używasz: XTREME OneWiek: 18Staż gry Counter-Strike: 4 lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: takZnajomość komend oraz funkcji admina: 9/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: na serwerze brakuje adminów i jest dużo cziterów, a ponieważ gram codziennie myśle że się przydam Niestety nie posiadam STEAM'a ale jeżeli jest konieczny to kupie i złożę podanie drugi raz
Hocik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jestem adminem: Dziennym/Porannym Nick jakiego używasz: HocikWiek: 15Staż gry Counter-Strike: 6 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Bym karał boty i ogarniał serwer Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:23254997 1
.rAsTa. Opublikowano 27 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannymNick jakiego używasz: rAsTaWiek: 21Staż gry Counter-Strike: 5 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak sprawowałemZnajomość komend oraz funkcji admina: 7/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ty powinieneś zostać adminem: Myślę że nadaję się na to stanowisko ponieważ mam duże doświadczenie i denerwują mnie ludzie którzy grają na aimie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:86646 Edytowane 27 Października 2014 przez .rAsTa.
jak to?? Opublikowano 29 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2014 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: jak to??Wiek: 20 latStaż gry Counter-Strike: 7 lat ( z przerwami )Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 5/10 Trzeba sobie bedzie przypomniec troche Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie banuje bez powodu , bede trzymal kulture. Od gracza dla gracza aby gralo sie lepiej. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:20512484
piotro Opublikowano 30 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Nick jakiego używasz: PiotroWiek: 20Staż gry Counter-Strike: 8latStaż gry na serwerze: DuzooCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Bycie adminem, jasneZnajomość komend oraz funkcji admina: WszystkooGodziny w jakich grasz: Kiedy tylko moge. Prawie codziennie po 4-5hKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram duzo na serwerze, zaproponowano mi posade admina, nie lubie cheatrow ktorzy notorycznie tam grajaOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:38838737 Edytowane 30 Listopada 2014 przez piotro 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 6 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem adminem: dziennym i nocnym Nick jakiego używasz: blakkWiek: 16Staż gry Counter-Strike: 4 lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.Znajomość komend oraz funkcji admina: 10/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Masa cziterów którzy utrudniają grę nie tylko mi ale też pozostały graczom. - Staram się utrzymywac dobrą atmosfere na serwerze. - Jak na swój wiek uważam się za "poważną" osobę której można poświęcić to stanowisko. - Mam teraz więcej czasu, więc będę często przesiadywał na serwerze. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:14986309
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jestem adminem: dziennym i nocnym Nick jakiego używasz: |as_cs|Rosiol,Wiek: 19Staż gry Counter-Strike: ok. 6 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Sprawuję ją obecnie na serwerach DD2 i ZMZnajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Pragnę zostać adminem przelotnym, by móc w wolnych chwilach wpadać na serwer i przypilnować graczy. Bardzo lubię pracować jako admin i sprawia mi to przyjemność. Czasem lubię pograć na innych modach niż DD2 i ZM dlatego postanowiłem pomóc i pilnować, czy na serwerze nie panoszą się cziterzy, czy też panuje może zła atmosfera z powodu jakiegoś gracza. Cenię sobię kulturę osobistą i tego samego będę wymagał od graczy ( oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku). Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:33058173 Pozdrawiam. :)
DajMiCiastko Opublikowano 18 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem adminem: chwilowo całodziennym, ale głownie wieczór + noc Nick jakiego używasz: DajMiCiastkoWiek: 25Staż gry Counter-Strike: 10latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 ( mała powtórka i jest 10/10) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mimo, krótkiego stażu na serwerze ( raptem kilka tygodni ) spędzam na nim dużo godzin. Jestem doświadczonym graczem, więc bezproblemowo potrafię odróżnic skilla od haxów. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:101060707
Yousz3k Opublikowano 6 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Jestem adminem: dziennym / nocnym Nick jakiego używasz: Yoosz3k`Wiek: 22 lataStaż gry Counter-Strike: 7 lat z przerwamiCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.Znajomość komend oraz funkcji admina: 8./10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem juz na tyle doświadczony, że z łatwością rozpoznaje kto gra nieuczciwie i nie lubie gdy ktoś taki pojawia sie na serwerze psująć grę. Wiem, że na serwerze są admini ale ze względu że jestem bardzo często na serwerze to będę przydatny, dogaduje się z adminami z serwera więc myślę że się nadaje :) :) Będziecie ze mnie dumni i was nie zawiode :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:8062079 Edytowane 6 Lutego 2015 przez Yousz3k 1
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie ma tutaj nic do gadania - TAK. Poprosiłem by kupił STEAM i złożył podanie. Najlepszy kandydat jaki jest na serwerze. Bezproblemowy, sympatyczny, kulturalny oraz pomocny ( zgłoszenia na @u) Do tego przegranych ponad 120h na serwerze, a GT w wspaniałej formie. https://www.gametracker.com/player/Yoosz3k%60/193.33.176.62:27015/ Forum nadrobi. Już ja to dopilnuję. Prosiłbym Nesty o dodanie admina.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 15 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2015 Zachęcam do składania podań, ponieważ potrzeba adminów!
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 16 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Jestem adminem: porannym nocnym Nick jakiego używasz: -=Byku=-Wiek: 22Staż gry Counter-Strike: 9Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAKZnajomość komend oraz funkcji admina:8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -> Jestem kulturalny i opanowany. -> Mam pełne dowiadczenie-> Jestem profesjonalistą w tym co robie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:STEAM_0:1:53425115 Edytowane 16 Marca 2015 przez -=Byku=-
KoRn!elia Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zawieszony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: KoRn'elia / KoRn!eliaWiek: 19Staż gry Counter-Strike: 3 lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Nie, ale musi byc ten pierwszy raz :)Znajomość komend oraz funkcji admina: Przestudiowane. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Praktycznie codziennie odwiedzam serwer, jestem rzeczowa, kulturalna, znam zasady, doświadczenie pozwala mi z łatwością rozpoznac czy ktoś gra uczciwie czy nie. Koleguje sie z kilkoma doświadczonymi adminami na sieci, którzy w razie czego zawsze mogą mi doradzic :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:3170855 2
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2016 @Odświeżam, potrzebujemy więcej adminów więc zachęcam do składania podań.
Brak limitu czasu Opublikowano 26 Czerwca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Jestem adminem: nocnym Nick jakiego używasz: SWiek: 18Staż gry Counter-Strike: 5 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak za blokowanie na serwerze ZMCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: takZnajomość komend oraz funkcji admina: 10/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram na serwerze od miesiąca i ani razu nie widziałem admina. Ciężko się gra na serwerze ponieważ jest mnóstwo cziterów, a chciałbym pomóc. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:48633792 http://www.gametracker.com/player/S/193.33.176.62:27015/ Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Brak limitu czasu
Rekomendowane odpowiedzi