Skocz do zawartości

Przyspieszona rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym w zależności czy pracuje czy nie ale staram się bywać o różnych porach 

Nick jakiego używasz: aaPsikPL
Staż gry Counter-Strike: Jakiś 5 lat 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nic mi o tym nie wiadomo 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak na 2 serwerowniach dwa razy byłem opiekunem serwera . Nie podaje nazw by nie było że coś reklamuje Fora się rozpadły . 
Znajomość komend oraz funkcji admina: 10/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Myślę że bym się przydał . 

Często są gracze którzy Adminem zostają by się pochwalić ja zostaje ponieważ nienawidzę cziterów !

Wszystko to co napisałem można sprawdzić 

W dniu wczorajszym został mój temat usunięty ponieważ niby mam ledwo założone konto może i owszem ale przegranych tu ponad 33 h na serwie 

Na innych serwerach wyłącznie GG mam przegranych ponad 1400 h gram i grałem tylko na GG nie mam 15 czy 20 lat by siedzieć po 5-6 h chociaż i nawet teraz zdarza się miting 3 h . 

Resztę oddaje pod głosowanie . 

Mutację chyba dawno przeszedłem chociaż powiem że ze względu na jeden port w lapku nie rozmawiam przez mikro chyba że na teamspeak 

na gierce od roku walczę z tym i nie mogę zrobić dźwięku z mikro podczas gry . dodam iż rozmawiam przez zestaw słuchawkowy gdzie na team speak działa a na gierce nie . 

Pozdrawiam 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:46048025

http://www.gametracker.com/player/aaPSIKPL/193.33.176.62:27015/

W ciągu ostatnich 2 miesięcy nie grałem powód dość prozaiczny wakacje oraz zepsuty laptop serwis . Pozdrawiam 

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Witam 

Jestem adminem: różnie

Nick jakiego używasz: różne nicki ale najczęściej shreder221 (Jako admin często zmieniam nicki żeby podejrzeć jak gracze grają jak mnie niema :P
Staż gry Counter-Strike:  z 10 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  Obecnie zostałem omyłko zbanowany :P ale lada moment powinno być ub  (w wymogach nie ma nic o czystym koncie na serwie więc piszę :P ) Po za tym byłem banowany na ss ale zawsze clear
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Dwa razy. TP i ARENA ;)
Znajomość komend oraz funkcji admina: 5/10? może więcej w razie potrzeby wszystko jest w internetach ;)

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Mało aktywnych adminów a jest okres dużej aktywności haxów ;)

Często jestem na steam i  wbijam na serwer po otrzymaniu infa ;)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:2684071

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27015/top_players/?query=katol    katol i besiu

http://www.gametracker.com/player/STOMPADRE/80.72.40.110:27015/

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27015/top_players/?query=shreder221

@x_warrior wysłane ;)

Edytowane przez BESIU<--KATOL
Szyderca,
Dodaj mnie na steam ! Link w sygnaturze.
Szyderca,
Przyjęty. Zapoznaj się z tym tematem: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-16-csgo-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/
Opublikowano

Nick jakiego używasz: Adamekk
Staż gry Counter-Strike:6-8 lat z przerwami
Staż gry na serwerze: na serwerze GG gram od paru dni
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W AMXBANS] / Tak za to że powiedziałem prawde a admin miał chyba kiepski dzień [ban na 30 minut] wyszło na moje
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: póki co gram i wchodzę często choćby sprawdzić czy jakiś bot jest to go od razu na forum ":D
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

Myślę że się przydam by pomóc tępić te cholerne boty .... na samym Only DD2 zgłosiłem myślę ponad 25+ botów dla Grocha oraz sporo na GG wylądowało przeze mnie na forum :D .

Kiedyś byłem adminem na nie jednym serwerze oraz tych swoich które xlat temu miałem, nigdy nie lubiłem botów zawsze lubiałem ich karać :D ,a tym bardziej że ... na serwie adminów nie widać zbyt często może przewinie się 1 na dzień przez chwilę :D

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mam jakiegoś dziwnego CS'a który pokazuję jakiś tam steam... Szczerze szkoda mi na to kasy bo wszystko wyliczone itp itd ale Dario203 zaoferował się że mi ogarnie Steam jak tylko wróci po weekendzie :D

mój  

STEAM_0:1:200787052 

Dario203,
Gracz dostanie moje drugie konto steam. Edytuje post i wstawię Sid.
Dario203,
Przyjety. Proszę zapoznać się z tym tematem: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-16-csgo-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/. Dziś też podam SID bo własnie ogarniam :)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A podeślę i swoje CV.;)

Nick: squawk

Staż w CS: ok. 10 lat

Steam ID: STEAM_0:0:23711117

Na serwerze GG gram ok. rok. Nie gram bardzo często, bo w tym wieku nie ma już wiele czasu na granie, ale czasami wejdę na godzinę czy dwie postrzelać dla rozluźnienia.;) Gram w zasadzie tylko wieczorami. Składam podanie, bo w ostatnim czasie zauważyłem, że zaczęło się dość mocno roić od cziterów, adminów zazwyczaj nie ma i to skutecznie zabija grę na serwerze.

Historia steam czysta, do wygooglowania. Parę lat temu adminowałem na serwerowni prosektorium.net przez ok. półtora roku. Komendy musiałbym sobie przypomnieć, ale z tego co pamiętam wielkiej filozofii w tym nie ma.;) Z rozpoznaniem odpałów też nie ma problemu, zwłaszcza że większość z nich leci po prostu na aimbocie.

Pozdrawiam

Szyderca,
Dostosuj się do wzoru w nowym poście.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / dziennym

Nick jakiego używasz: KroniXXX
Staż gry Counter-Strike: 7 lat :3
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak wielokrotnie posiadałem admina na rożnych serwerach  pokroju ffa/suf/ cod/jailbreak/dm itp
Znajomość komend oraz funkcji admina: Posiadam  dosc sporą wiedze na temat amxx

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Na serwerze jest masa cziterów a adminaów praktycznie brak ludzie biegający na speedhacku czy jakies boty z aimem to chyba standard na mapkach :/ a szkoda bo serwer naprawdę fajny tylko cziterzy go nawiedzają...

Oczywiście posiadam  steama  ;)

Dario203,
W weekend przejrze aktywność i podejmę decyzję. Pozdrawiam.
Szyderca,
Podanie odrzucone. Jeśli pojawiasz się 2razy na miesiąc to daruj sobie starania. Jak poprawisz aktywność to napisz ponownie !
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem czy jeszcze aktualne ale napiszę ponieważ wróciłem do cs 1.6 i jest to chyba jedyny serwer gungame na którym ludzie graj

Jestem adminem: nocnym / dziennym

Nick jakiego używasz: _INSANEV50
Staż gry Counter-Strike: 8lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak 
Znajomość komend oraz funkcji admina:w skali od 1 do 10 jakieś 6

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: wiem o co chodzi będę stałym bywalcem na serwerze mam doświadczenie jestem spokojny i opanowany nick może sugerować coś innego ale to tylko nic po za tym chyba macie problem z adminami w 2018

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: "_INSANEv50" 7169 STEAM_0:1:421157489   0 00:12   13    0

Dario203,
Odrzucam. 36min przegrane na serwerze. Jedno wejście, wczoraj. Żart.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym  i dziennym

Nick jakiego używasz: lypik000
Staż gry Counter-Strike: 2 lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie byłem
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak
Znajomość komend oraz funkcji admina:bardzo dobrze 9/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Otóż: 1.Jestem ogarnięty i pomocny.

2.Mam spore doświadczenie.

3.Przestrzegam regulamin serwera i forum

4.Znam komendy

5.Jestem aktywny na serwerze

6.Chcę pomóc serwerowi się rozwijać.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:456234410

Rogalik,
Dwa dni przegrane... Spróbuj za dwa tygodnie.
  • Śmiech 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności