Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaproponowac mala zmianke na klasie premium konspirant , poniewaz inne klasy zwykle nawet od niej sa lepsze:).

Zeby zamiast m3 i tych obrazen dostala inna bron np.m4a1,mp5 lub ak47 :) i moze 1 dodatkowy skok. Wtedch konspirant bedzie mial szanse rowne z innym premkami . Mam nadzieje ze propozycja zostanie przyjeta i prosze o pozytywne rozpaczenie :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

I kolejna klasa jak każda inna? Powiem krótko - to jest klasa dla graczy z nutką umiejętności, Ci co je posiadają bardzo dobrze nią grają, ja osobiście nie widzę powodów by dawać jej m4 czy jakieś skoki. Na m4 życie się nie kończy.

Opublikowano

Konspirant jest dobry,każda z klas jest dobra tylko wystarczy umieć nią grać.

Np każdy mówi że klasa Ninja jest najlepsza a jak ja nią grałem to po mapie miałem staty 3:10 przykładowo a TheMateo 30:3 czyli widać że bardziej ogarnia tą klasę.

Jak będziesz grał na serwie i spotkasz gracz "Klawy" bądz innego gracza z konspirantem to popatrz jak nim cisną.

A jak ci nie odpowiada ta klasa to jest jeszcze kapitan on ma 1/1 z awp i m4a1 więc nie ma po co zmieniać konspiranta.

Opublikowano

Ja jestem za pozostawieniem tej klasy tak jak jest. Bimbasek dobrze to określił klasa dla ludzi z nutką umiejętności więc dostosuj się .

Opublikowano

Konspirant jest dla ludzi, którzy mają spory staż w cs i potrafią bardzo dobrze posługiwać się każdym rodzajem broni, a nie tylko najlepszymi. Klasa ta jest dla osób, które potrafią grać każdym rodzajem broni i jak napisał Bimbas z nutką umiejętności :)

Ja osobiście jestem na Nie.

Opublikowano

Jestem na nie klasa konspirant jest fajna 3 pulapki i scout 1/1 i to jej wystarcza ewentualnie mozna jej polepszyc statystyski

Opublikowano (edytowane)

Ta klasa jest bardzo mocna. Zostawmy ją taką jaka jest. Co najwyżej można dodać jej 2x jump.

Edytowane przez ~.LaYs`
Opublikowano

Jestem na nie klasa konspirant jest fajna 3 pulapki i scout 1/1 i to jej wystarcza ewentualnie mozna jej polepszyc statystyski

Staty ma za przeproszeniem zaje*****...

Ta klasa jest bardzo mocna. Zostawmy ją taką jaka jest. Co najwyżej można dodać jej 2x jump.

Z tym się zgodzę :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Planujemy zreformować tę klasę.

Odpowiedź udzielona, propozycja jak zwykle nieprzemyślana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności