Skocz do zawartości

[KOSZ] Plemiona.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Grał ktoś?

3 lata temu grałem przez czas około roku. Fajna gierka, ale zobowiązująca. Trzeba często wchodzić - nawet o określonych godzinach. A co Wy o niej myślicie? :)

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Grałem sporo, nawet ostatnio dobiłem 100k i wszystkie wiochy po 12,154pkt. ale za późno zacząłem grać i już były typy po 2 mln pkt. i jeden taki się na mnie uwziął to mnie w 2 dni przejął mimo, że w wioskach miałem full def/off

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja gram, 58 Świat K22 Zapraszam i polecam ! ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Widzę, że dużo ludzi w to gra, hehe

Jak kończyłem grę (17 świat) to miałem 700k, a gość top1 miał około 2 mln. Byłem w najlepszym plemieniu na obszarze kilkunastu kontynentów (top 3 na świecie), więc nic mi nie groziło. Gra nawet mi się nie znudziła, lecz nie chciałem mieć zobowiązań co do komputera.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A czytałeś resztę mojej wypowiedzi?

Za późno zacząłem grać i już były typy po 2 mln pkt. i jeden taki się na mnie uwziął to mnie w 2 dni przejął mimo, że w wioskach miałem full def/off

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam konto na ś47 200k pkt. :) ale dałem komuś z plemienia zasta i trzyma już z 3 miechy :D

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No ciekawe jak Ci to wyjdzie kolego :D Zaraz jeden będzie na k24, a drugi na 44 xd

Opublikowano

hmmm bardzo prosto;] jesli wszyscy zgadamy sie i w tym samym momecie pozakladamy konta i wybierzemy ta sama strone swiata bd kolo siebie:] Wiem bo wiele razy tak robilismy z innymi osobami.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Problem jest taki, że ci którzy nie grają obecnie w plemiona najprawdopodobniej nie mają na to czasu, a ci którzy grają, zajmują się kontem na danym świecie i nie będa mieli czasu na nową grę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja chętnie tylko aktualnie gram na ś60 k24. Można zacząć na 61 razem ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności