Qux Opublikowano 26 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam, Otóż chyba każdy wie, że Valve zepsuło komunikację głosową między NS i Steam, tak więc proponuję wgrać plugin na serwer, który uporządkuje to. Znalazłem HLDS VoiceTrans, który to rzekomo umożliwia. Nie wiem czy to działa na 100%, ale już na jednej serwerowni widziałem takową komunikację, więc możliwe to jest. Proponuję najpierw przetestować to na testowym serwerze. LINK: http://www.pobierzcounterstrike.pl/poradniki/hlds/hlds-voicetranscoder-rozmowa-graczy-steam-i-non-steam/ Sądzę, że się przyda... Pozdrawiam 3
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 26 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Kolejny, który nie czyta nic, a nic forum. http://fragujemy.com/topic/13579-propozycja/
W!nn3R. Opublikowano 26 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Czytaj forum. Nesty pisał, że zrobi to jak tylko ustabilizuje serwer.
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2014 I koleiny, który nie zna się, nie jest w temacie i pieprzy głupoty. VALVE NIE ZEPSUŁO NICZEGO! Wreszcie kodek slik zaczął być używany, a wręcz poprawiony, dlatego gracze STEAM wydajniej używają mikrofonu, głos jest czysty, a przy tym w porównaniu do speex nie zużywa tyle "mocy". Natomiast nie ma możliwości rozmowy graczy, którzy posiadają slik z speex, dlatego powstał ten moduł (właściwie jest taka możliwość, tylko steam nie posiadają tych kodeków speex już, więc każdy gracz steam musiałby się takowe zaopatrzyć itd...). Niestety, on trochę % dodaje procesorowi, bo w końcu konwersja taka kosztuje serwer. My w praktyce nie odczytujemy tego, serwer tak i może powodować crashe z powodu przeciążenia, które i tak już jest wysokie... Stawiam Ci - za brak umiejętności czytania, brak myślenia, pisanie bez wiedzy czyli bzdur, a do tego jeszcze za to, że nie potrafisz korzystać z opcji szukaj. Po prostu wstydź się i nie powtarzaj sloganów idiotów, którzy się nie znają. Jest takie mądre powiedzenie "z kim przestajesz, takim się stajesz", wywnioskuj z siebie o co mi chodzi. 2
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 26 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Taka drobna notka ode mnie - chciałeś być adminem, prawda? Mam osobistą prośbę - nie składaj ponownie podania, byłbym wdzięczny. Też daję minus, powody masz wypisane wyżej. 2
Rekomendowane odpowiedzi