Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z okazji 4 roku powstania naszej firmy organizujemy promocję :)

Co nowego?  Zmian jest sporo -  Nowa oferta  Vpsy root

( większe pakiety, niższa stała cena  )  ( nowa odsłona sprzedaży serwerów dedykowanych )  

(z lokalizacją , czyli Warszawa Atman oraz Olsztyn Sprint).

Nowa oferta daje większe możliwości dla Klienta serwery Vps zaczynają się od 9 zł ceny oczywiście pozostają na stałe!

Potrzebujesz serwera pod stronę, forum lub też serwer głosowy teamspeak, ventrilo, muble, czy też do przechowywania plików.

Na wszystkie nowe usługi przy zamówieniu na rok oferujemy na początek aż 30% zniżki bez żadnych dalszych zobowiązań.

Już na dniach zostanie wprowadzona oferta kluczy gier oraz oferta zagranicznej lokalizacji.

Administracja dziękuje wam za te 4 lata :)

Zapraszamy na naszą stronę www.Dedyki.net

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

OVH skreśla się całkowicie z powodu polityki, jaką prowadzą wobec klientów. Support to tam leży i kwiczy, bo jak myślą, że 60-70% operatorów przechodzi po Europie zachodniej przez ich łącza, to mają prawo wprowadzać monopol... 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

OVH skreśla się całkowicie z powodu polityki, jaką prowadzą wobec klientów. Support to tam leży i kwiczy,

Support jest bardzo dobry jesli masz serwery z wyzszej polki, wiem bo mam kilka serwerow serii Enterprise,reakcja na zgloszenie w 15 minut nawet w nocy, inaczej wypada to w przypadku kimsufi gdzie mozesz czekac nawet miesiac na odpowiedz, troche lepiej jest w SYS

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dedyki.net największe dziadostwo ! NA jakim miałem serwer do Globala Vps nie wyrabiał przy 15 grczach Hoke skakało jak nie powiem co już .... Jednym słowem zawdiodłem się na dedykach ;/ I nie mam zamiaru u nich nic kupywać

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności