Lysy z Brazzers Opublikowano 24 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Admin kanix zrobił mi screeny, które wrzuciłem i zostałem odbanowany. ( http://fragujemy.com/topic/13592-lysy-z-brazzers/ ). Wszedłem po odbanowaniu na serwer i znowu ban od kanixa bez żadnej przyczyny [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Banned by Admin: So Much BeTTeR aka. kanix ![AMXBans] You can complain about your ban @ www.fragujemy.com[AMXBans] Reason: 'aktyw'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:30537456'[AMXBans] Your IP: '79.184.242.190'[AMXBans] =============================================== Admin nie pofatygował się nawet aby sprawdzić forum czy wrzuciłem screeny.
Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi