Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Zauważyłem ostatnio, że gracze bardzo polubili grać na mapach ESL'owych i nie tylko, więc moja propozycja to dodanie dwóch zmodyfikowanych map ESL'owych, a mianowicie de_dust2_gumis_raduss (http://chomikuj.pl/Mr.masakra/Gry/de_dust2_gumis_raduss,309442600.bsp) oraz de_inferno2010 (http://maps.cs-bg.info/maps/cs/758/). Rozważcie moje propozycje. Pozdrawiam!

post-4752-0-62024600-1393249537_thumb.jpg

post-4752-0-20505800-1393249538_thumb.jpg

post-4752-0-59231000-1393249538_thumb.jpg

post-4752-0-95563300-1393249538_thumb.jpg

post-4752-0-31774400-1393249539_thumb.jpg

post-4752-0-67754900-1393249539_thumb.jpg

Edytowane przez portugal1g
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jakieś screeny tego dusta? bo na ślepo nie ma co wybierać. Zamiast inferno2010 proponuję perfect_inferno.

Opublikowano

nigdy nie widziałem tego dusta i nie mogę nigdzie znaleźć screenów z nim. Co do Inferno już wolał bym tak jak blakk mówi perfect_inferno.

z map dodał bym jeszcze westwooda_new_style

hl2012012722324466.jpg

jak co mogę mapkę przesłać bo posiadam ją ;)

Opublikowano (edytowane)

Sprawę screenshot'ów z mapy de_dust2_gumis_raduss to już edytowałem post i dodałem zrobione przeze mnie screenshot'y, a co do modyfikacji mapy de_westwood to zamiast de_westwood_new_style proponowałbym de_westwood_247cs (http://cs.gamebanana.com/maps/159006), jest według mnie ciekawsza.

Opublikowano

Tak mam tę mapkę u siebie, wcześniej nie ukrywam nie pomyślałem o przesłaniu screenshot'ów, z góry za to przepraszam. A co do mapki de_westwood_new_style oraz de_westwood_247cs to niech head admin, admini oraz reszta graczy się wypowie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

de_inferno2010 - jestem za i de_westwood_new_style też jestem za

Co do dusta to stwierdzam że i tak na serwerze jest za dużo piachu  i nie ma sensu wgrywać kolejnego. A niedługo wyjdzie dd2 w nowej zajebistej wersji i tamtą wersję bym proponował :) Ale póki co jej jeszcze nie ma więc się wstrzymajmy :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

jestem za de_westwood_new_style :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

de_dust2_gumis_raduss - Nie wiem kto nadał taką nazwę mapie, lecz to nie inna mapa jak de_dust2_sm0ker

Opublikowano

Ja uważam ze de_westwood powinien zostać taki jaki jest, ale de_westwood_big mógł by być zmieniony na coś innego, odświeżonego, może ciekawszego :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja osobiście zgrałbym sobie na taki dust'cie. Co do interno to jak już to ewentualnie perfect. @up Także jestem za zamianą westwood_big na jakiegoś innego ;)

Opublikowano

Bardzo fajne mapki jestem z wgraniem ich na serwer :) Westwood_big można zastąpić westwood_mtk zresztą już kiedyś to proponowałem :)

Opublikowano

A według mnie de_westwood_247cs jest najlepszy ewentualnie de_westwood_mtk, ponieważ de_westwood_new_style jest praktycznie taki sam jak standardowy de_westwood, różni się tylko wyglądem, jest po prostu unowocześniony.

Opublikowano

skoro jest taki sam to można by go podmienić z tym obecnym :) troszkę świeżości i nowoczesności na serwerze :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Standardowy de_westwood według mnie powinien zostać, a zamienić de_westwood_big na coś innego, ale po co na de_westwood_new_style? Dlatego, że ma inny kolor budynków, lepiej niech będą nowe przejścia itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności