piwkopijenie Opublikowano 23 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 czesć gram sobie normalnie na mapce cs_assault_1337 czy jakoś tak , ) gram sobie gram nawet postawiłem działko i działko zabiło 1,2 a potem 3 i wyskoczyło mi żę zostałem zbanowany ; < a w consoli pisze : Kicked by Console: [NeoBans] ZbanowanyKicked :[NeoBans] Zbanowany, no i myślałem że to jakaś pomyłka więc wchodze jeszcze raz i jak od razu wszedłem to od razu kick i u góry serwa pisze jest zbanowany ; < nie wiem co zrobić bo screenów mi nie zrobiło ani nic ; < prosze o wyjaśnienie i co moge zrobic by grać znowu ; ) pozdrawiam
Jasiunek! Opublikowano 23 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 Jaki masz nick na serwerze?
piwkopijenie Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 (TheBest) Piwko pije nie ?!
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 http://amxbans.fragujemy.com/ban_list.php?bid=18468
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi