VULGAR. Opublikowano 22 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 22 Lutego 2014 Mam problem, robiłem reinstala cs'a bo znów wyskakiwał mi błąd przy wchodzeniu na serwer, ale teraz jak chce wpisać nick i naciskam ok to mi się cs wyłącza, za każdym razem tak jest, wiecie może co to jest?
Właściciel GET Opublikowano 22 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 22 Lutego 2014 Jest to bardzo dziwny problem, zrób spójność plików.
VULGAR. Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Zrobiłem i nic nie dało, myślę czy nie zrobić przywracania systemu.EDIT: Można zamknąć, ściągnąłem sobie jakiś config z neta i pozmieniałem go trochę i teraz działa. :) Edytowane 22 Lutego 2014 przez VULGAR.
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi