Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka 

mam do was pytanie 

ktora nokie wziasc . 

Nokia n97 mini

lub nokia 5800 Xm 

mam problem gdyz nie wiem czy n97 mini niema korektora ;/

Edytowane przez live
  • Właściciel
Opublikowano

Nazywaj wątki zgodnie z ich treścią.

Na poprawę wątku masz 24h. W innym przypadku, Twój wątek wyląduje w koszu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Też bym wolał 5800 XM ;) Dużo muzyki słucham więc w sam raz ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

dokladniej chodzi mi o korektor bo mam sluchawki ep 630 do bassow .. czy ma taki sam korektor jak 5800 xm

Opublikowano

Nokia n97 mini lepsze: file.html

- Nowsze,

- Więcej wbudowanej pamięci dzięki czemu telefon nie będzie się zacinał.

Co do samego tematu, cóż.. nie wiem jaki jest "deal" kupowania telefonu z symbianem wczasach androida i iOS'a. Równie dobrze możesz kupić dobry odtwarzacz mp4 za 100 zł na allegro i mieć bardziej głęboką barwę dźwięku jak i tonu. Jeśli masz telefon z androidem, to masz tysiące aplikacji z korektorem dźwięku. Ja telefonu jeśli w ogóle używam, to tylko w celu odebrania telefonu lub zadzwonienia oraz czasami jako budzik. Miałem kupować nowy telefon z androidem (mam 3 letni symbian, pod koniec tego roku 4 letni), który mi wystarcza na podstawowe rzeczy. Oszczędzam, aby kupić sobie laptopa, mam już 700 zł oraz kupiłem tableta 4 miesiące temu dorzucając od siebie 500 zł do zakupu, więc warto oszczędzać na coś lepszego niż kupić coś, co się będzie tnelo caly czas po czym przyjdzie czas i pora nad myślą zakupu lepszego telefonu. Reasumując - Jeśli jesteś fanatykiem muzyki (tak jak ja dawniej, nawet kupowałem mp4 :)), to kup mp4 lub mp3 przez co zaoszczędzisz pieniądze na telefon, który wytrzyma Ci na 5 lat bez zacinania ;).

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

dobra dzieki za odpowiedz wlasnie kupilem :]] n97 mini przedwczoraj ;] za 130 ;] ale nie jestem pewien czy jest z chin ;//

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Poszukaj ziarenek ryżu jeśli masz wątpliwości.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności