Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] No Fear Poland Team# / peshu

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Imię: Artur
Od kiedy u nas grasz: A dokładnie nie wiem 
Gram na serwerze: DD2
Za co cenisz naszą sieć: Sieć cenię przede wszystkim za "ogarniętą administrację" która potrafi odpowiednio zadziałać w różnych sytuacjach, Cenię ją również za sprawiedliwość która tutaj jest na wysokim poziomie, cienię także za ludzi którzy tutaj budują dla graczy klimat,atmosferę, i bardzo dobrą grę.
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Dlaczego ja ? powiem tak grałem na wieli sieciach na prawdę na wielu ale tylko na tej moje korzenie owinęły się w sercu tej sieci. Każdy swój wolny czas a mam go bardzo dużo spędzam na serwerze DD2. i nie ważne czy to 22 czy 4 rano. Aktualnie przebywam na Serwer od 22-4:00 w ciągu dnia nie liczę bo nie wiem dokładnie ile tam mam wejść ale sporo. ! Chciałbym zostać z wami  jak najdłużej nawet do końca tutaj poznałem ludzi których szanuję i okazuję im szacunek oni również szanują mnie, poznałem wielu wspaniałych ludzi z którymi gra się całkiem inaczej niż na innych sieciach. 
Inne informacje o sobie: Aktualnie pracuję na Statkach daleko morach interesuję się sportami [połka nożna , walki] Zajmuję się również trochę w robieniu filmów z gier oraz intra,outra, reklamy multimedialne. 

• Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony.

Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności