Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

kupowałem vip'a i poruszyła mnie pewna kwestia. W przypadku vip'a na cod mod:

VIP na 3 dni kosztuje 1,23 zł
VIP na 10 dni kosztuje 4,92 zł

Więc jaki jest sens kupować VIP na 10 dni skoro za tą samą cenę możemy kupić 4x VIP na 3 dni, co daje nam 12 dni. Osobiście wybierając opcje na 10 dni czułbym się pokrzywdzony.

4 x 1,23zł = 4,92 zł

Nie wiem jak jest w przypadku innych opcji, bo tego nie sprawdzałem.

#EDIT 

VIP na 5 dni kosztuje 2,46 zł  (za tą samą cenę można kupić 2x 3dni)
VIP na 7 dni kosztuje 3,68 zł  (za tą samą cenę można kupić 3x 3dni)

Reszta wydaje się być ok. VIP na 15 dni kosztuje tyle samo co 5x 3dni VIP.

Edytowane przez manonxd
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie każdy jest takim matematykiem jak Ty i nie każdy liczy sobie, poza tym zależy też to od ilości funduszy na danym koncie (komórka/bankowe itd), więc na to też spójrz. Jeszcze zastanawia mnie kwestia czy w sklepie też tak skrupulatnie  liczysz wszystko. :>

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie wiem jakie zasady panują u Ciebie w domu, ale u mnie pieniędzy w błoto się nie wyrzuca. Oczywiście, że w sklepie też tak liczę. Przykładowo zdarzenie z wczoraj. Zamiast kupić 2 pudełka serka wiejskiego po 200g za 2,50 zł sztuka, kupiłem jedno większe 500g za 4,50 zł. 

P.S. Nie rozumiem co ma wspólnego ilość funduszy na koncie z tym co napisałem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

U mnie w domu pieniądze są szanowane i też się ich nie wyrzuca. Ale w sklepie jeśli coś kupujesz, to już znając podstawowe zasady DZIAŁANIA sklepów - lepiej kupować większe, bo z reguły zawsze jest taniej - przykładowo kupując sobie opakowanie dobrych cukierków za mniejsze opakowanie wychodzi 110 zł za kilogram, za większe jest 90 zł za kilogram, czyli AŻ 20 zł różnicy. Logika się tutaj kłania, więc... Khm.

PS. Pomyśl, to zrozumiesz.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie mam ochoty się sprzeczać drogi Manonie, nie potrafisz zrozumieć jednej rzeczy, więc Ci to wytłumaczę: Nie wszyscy liczą, jeśli pragną mieć vipa, z reguły są to dzieci, każdy na sieci Ci to powie, wyjątki Twojego pokroju zdarzają się raz na X ( ;) ), to na swoich komórkach mają grosze, dlatego po to jest vip na trzy dni, poza tym spójrz na to też z drugiej strony - KWESTIA WYPRÓBOWANIA VIP'a. Zrozumiałeś? Nie? To mi przykro. 

• Właściciel
Opublikowano

Nie ma innych stawek SMS. Usługi są w takiej a nie innej formie, jeśli Ci nie odpowiada to nie kupuj. 

Twoja zdanie na ten temat mnie mało interesuje. Taki jest naturalny interes konsumenta i sprzedawcy. Sprzedawca chce sprzedać towar jak najdrożej, konsument chce jak najtaniej. Sprzedawca chce wyzyskać konsumenta, taka jest natura tego. Więc swoje wywody naprawdę zostaw dla siebie, bo one są mi czy komu innemu do szczęścia niepotrzebne.

enQ ma rację. Jednocześnie zwracam Ci uprzejmie uwagę, że takie uwagi na forum odnośnie sklepu są niewskazane (kontakt jest podany w sklepie), za co otrzymujesz ostrzeżenie. 

W związku z tym, osoby, które chcą zapolować na V.I.P'a rozbudowanego za 1,23 nie dostaną go na 3 dni a na 2. To samo, nie będzie 5 dni, a 4.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności