Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 14 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 witam Wczoraj skleiłem demko nie jakieś tam specjalnie mocne czy coś po prostu na sprawdzenie czy nadal potrafię to robić I chciał bym też pokazać je tutaj 6 Cytuj
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 14 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Fajne fragmovie. Tylko, że w filmie jest podany adres ich forum więc czy to czasem nie podchodzi pod reklame ? 1 Cytuj
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 14 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie no, gość ma wh i ukrytego aima, bo na zwolnieniu z awp na de-nuke będąc w ct strzelił obok głowy i był head. Cytuj
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Twierdzisz że mam wh i ukrytego aim ? zapraszam chętnie zagram esla 1/1 mam serwer banie były czyste tylko hltv tak nagrywa. Nie to nie jest reklama bo gram na waszej sieci. a nie tam z Tej sieci też coś z kleje ! Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 14 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 14 Lutego 2014 Na pewno to nie jest reklama. Fajnie byłoby, żebyś coś skleił z naszej :) Cytuj
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 14 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Nagraj Fragmovie z 1 perspektywy, to uwierze. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 14 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Szczerze fajnie sklejone Fragmovie ;) A to nie jest odpalone tylko to jest skill z domieszką farta ;) Zapraszam do nagrania Fragmovie z naszej sieci ;) Tylko wiesz nagrywaj wtedy kiedy mnie nie będzie ;D Bo jak będziesz w przeciwnej drużynie to nic nie ugrasz albowiem Ci przeszkodze ;p <-- żarcik ;D Łapaj plusa na zachętę i za stworzony filmik ;) Cytuj
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie ma problemu zdobędę materiały i zrobię coś z Only DD2 :D Dziękuję Cytuj
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 14 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Muzyka w stylu Loolipops by Oui z tego co widzę :) Ogółem ładnie zrobione, podobają mi się tekstury nieba na inferno, bo to chyba nie są oryginalne :) Edytowane 14 Lutego 2014 przez Hs^Fatal1T Cytuj
xCanabiSx Opublikowano 15 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2014 Dobre ;) a o odpale nie ma mowy wszystko wina hltv ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi