Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

witam Wczoraj skleiłem demko nie jakieś tam specjalnie mocne czy coś po prostu na sprawdzenie czy nadal potrafię to robić 

I chciał bym też pokazać je tutaj 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Fajne fragmovie. Tylko, że w filmie jest podany adres ich forum więc czy to czasem nie podchodzi pod reklame ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twierdzisz że mam wh i ukrytego aim ?  zapraszam chętnie zagram esla 1/1  mam serwer

banie były czyste tylko hltv tak nagrywa.

Nie to nie jest reklama bo gram na waszej sieci. a nie tam 

z Tej sieci też coś z kleje !

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szczerze fajnie sklejone Fragmovie ;) A to nie jest odpalone tylko to jest skill z domieszką farta ;)

Zapraszam do nagrania Fragmovie z naszej sieci ;) Tylko wiesz nagrywaj wtedy kiedy mnie nie będzie ;D Bo jak będziesz w przeciwnej drużynie to nic nie ugrasz albowiem Ci przeszkodze ;p <-- żarcik ;D

Łapaj plusa na zachętę i za stworzony filmik ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie ma problemu zdobędę materiały i zrobię coś z Only DD2 :D Dziękuję

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Muzyka w stylu Loolipops by Oui z tego co widzę :) Ogółem ładnie zrobione, podobają mi się tekstury nieba na inferno, bo to chyba nie są oryginalne :)

Edytowane przez Hs^Fatal1T
  • 5 miesięcy temu...