Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć, mam problem ze steam mianowicie jak włączam steam pokazuje mi on, że "nie mam połączenia z internetem" z platformą origin też tak mam.

Internet jak widać mam. Reinstall nie pomaga ponieważ wyświetla się, że aby steam się zupdatował musi mieć dostęp do internetu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

przypuszczam że to wina serwerów steama więc nie pozostaje ci nic innego jak czekanie (na razie)

steam ma tak zwany downtime i połączenie ze steamem zależy od twojego połączenia geograficznego...

ewentualnie jeżeli ściągałeś coś ostatnimi godzinami na steamie jakieś upgrade czy coś do gier to weź to usuń i restartnij steama, a potem se sciągniesz aktu i gry...

Edytowane przez PabloStec
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć, mam problem ze steam mianowicie jak włączam steam pokazuje mi on, że "nie mam połączenia z internetem" z platformą origin też tak mam.

Internet jak widać mam. Reinstall nie pomaga ponieważ wyświetla się, że aby steam się zupdatował musi mieć dostęp do internetu.

Grzebałeś coś w routerze?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja miałem tak z Cs:GO tak samo pisało, zrobiłem reinstal i teraz jest normal. Nie wiem reset modemu czy coś powinno  pomóc :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zapora? Firewall? Cokolwiek? Posprawdzaj czy gdzieś tam Steam nie jest zablokowany, różnie to bywa :P

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Pablo jestem prawie pewien, że to nie jest wina serwerów steam.

Rogal, w routerze zmieniałem dokładnie 3 dni temu przyszedłem do domu powiedzieli mi, że internet nie działa wszedłem na tę bazę modemu (192.168.1.1) i pisało mi, że mam błędne hasło bądź login PPP to wprowadziłem dane ponownie i internet działa więcej nic nie zmieniałem.

Jasiuniek reset modemu nic mi nie dał.

Bimbas w zaporze nie mam zablokowanego.

Jeżeli to coś pomoże to mój modem to Sagemcom F@st 2704.

Raz mi tak pokazało jak włączałem steama. Nacisnąłem "OK", uruchomiłem steama jeszcze raz i już było ok ;d

No niestety mi tak nie działa ;p.
Edytowane przez CyCu
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Raz mi tak pokazało jak włączałem steama. Nacisnąłem "OK", uruchomiłem steama jeszcze raz i już było ok ;d

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra nie mam pojęcia jak to możliwe lecz gdy miałem wyszukiwanie uaktualnień kliknąłem "cancel" włączyłem steama jeszcze raz i działa ...

• 7 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności