Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 13 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2014 Cześć, mam problem ze steam mianowicie jak włączam steam pokazuje mi on, że "nie mam połączenia z internetem" z platformą origin też tak mam. Internet jak widać mam. Reinstall nie pomaga ponieważ wyświetla się, że aby steam się zupdatował musi mieć dostęp do internetu.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) przypuszczam że to wina serwerów steama więc nie pozostaje ci nic innego jak czekanie (na razie) steam ma tak zwany downtime i połączenie ze steamem zależy od twojego połączenia geograficznego... ewentualnie jeżeli ściągałeś coś ostatnimi godzinami na steamie jakieś upgrade czy coś do gier to weź to usuń i restartnij steama, a potem se sciągniesz aktu i gry... Edytowane 13 Lutego 2014 przez PabloStec 1
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 13 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2014 Cześć, mam problem ze steam mianowicie jak włączam steam pokazuje mi on, że "nie mam połączenia z internetem" z platformą origin też tak mam. Internet jak widać mam. Reinstall nie pomaga ponieważ wyświetla się, że aby steam się zupdatował musi mieć dostęp do internetu. Grzebałeś coś w routerze? 1
Jasiunek! Opublikowano 13 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja miałem tak z Cs:GO tak samo pisało, zrobiłem reinstal i teraz jest normal. Nie wiem reset modemu czy coś powinno pomóc :) 1
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 14 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Zapora? Firewall? Cokolwiek? Posprawdzaj czy gdzieś tam Steam nie jest zablokowany, różnie to bywa :P 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Pablo jestem prawie pewien, że to nie jest wina serwerów steam. Rogal, w routerze zmieniałem dokładnie 3 dni temu przyszedłem do domu powiedzieli mi, że internet nie działa wszedłem na tę bazę modemu (192.168.1.1) i pisało mi, że mam błędne hasło bądź login PPP to wprowadziłem dane ponownie i internet działa więcej nic nie zmieniałem. Jasiuniek reset modemu nic mi nie dał. Bimbas w zaporze nie mam zablokowanego. Jeżeli to coś pomoże to mój modem to Sagemcom F@st 2704. Raz mi tak pokazało jak włączałem steama. Nacisnąłem "OK", uruchomiłem steama jeszcze raz i już było ok ;d No niestety mi tak nie działa ;p. Edytowane 14 Lutego 2014 przez CyCu
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 14 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Raz mi tak pokazało jak włączałem steama. Nacisnąłem "OK", uruchomiłem steama jeszcze raz i już było ok ;d 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Dobra nie mam pojęcia jak to możliwe lecz gdy miałem wyszukiwanie uaktualnień kliknąłem "cancel" włączyłem steama jeszcze raz i działa ...
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi