SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 11 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 Jestem za tym, żeby jeśli coś napiszemy coś o 14, a ktoś odpowie o 14:20 i nie chcąc spamować użyjemy opcji edytuj, to żeby nasza edycja było pokazywana w nazwie tematu jako najnowsza odpowiedź. Trochę to skomplikowanie powiedziałem, więc wytłumaczę. Jeśli piszemy np. Podanie o admina o 14, a ktoś odpowie o 14:20 i zedytujemy nasz post, to jako najnowsza odpowiedź będzie ta nasza edycja za co nie będzie przyznawany "punkt" jako napisanie postu. Uważam, iż to nie byłoby skomplikowane, aby zrobić coś takiego na forum. Byłoby to dobrą opcją jeśli chcemy, aby ktoś na pewno zobaczył naszą odpowiedź do niego.
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie wiem czy coś takiego jest wykonalne.
Cookies Opublikowano 11 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 Pomyśl i fajny ale czy właśnie wykonalny ;D
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 11 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 jestem za, jak piszemy podania i ktoś nam odpowiada w komentarzu to my mu odpowiadamy edytem a nie spamójemy więc nie zawsze ta osoba widzi że coś dodaliśmy, a tak to na 100% jeżeli by to ją interesowało byłaby na bieżąco.
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2014 Fajnie, że jesteście za, ale jest to niepraktyczne.
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi