Tomzio Opublikowano 26 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam. Dzisiaj na serwerze był mały bug polegający na tym że po zabicu 1 gracza dostawało się 200lvl. Administracja sie dowiedziała i zrobiła reset lvl z ty że przed tym bugiem miałem 63lvl Kapitan, a teraz po resecie mam 1. Graczy których nie było w trakcie tego buga a mieli po wysokie lvl'e nie zmienił im sie.
DobreGeesy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja również grałem w czasie gdy nastąpił bug . Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem był by reset lvl oraz rankingi dla wszystkich ponieważ w tej sytuacji jest to nie uczciwe wśród graczy którzy grali w tym czasie .
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 26 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jestem również tego samego zdania. Skoro ktoś wbił wysoki lvl, to przecież bez problemów odrobi swoje straty, prosta logika.
Właściciel GET Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wystąpił problem, wszystkim skasowaliśmy poziom 200 z racji bugu. W takich przypadkach, prosimy o zgłoszenie się tu do tematu: http://fragujemy.com/topic/12610-problem-z-poziomem/ i napisanie wg wzoru.
Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi