Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem z poziomem

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Wszyscy, którzy mieli 200 level i utracili poziom, proszę napisać tu w temacie według wzoru:

Klasa:

Nick:

Poziom utracony na tej klasie:

Także Ci, którym poziom i bez tego się skasował.

Opublikowano (edytowane)

Sorka ale ja miałem wtedy 62 poziom bo teraz się skapnąłem i Wymiar to potwierdzi :D klasa saper :D

Edytowane przez Naimad.
Opublikowano (edytowane)

Klasa: Skoczek

Nick: FiFeK THC`

Poziom utracony na tej klasie: 64

Edytowane przez fifek434
Opublikowano (edytowane)

Wszyscy, którzy mieli 200 level i utracili poziom, proszę napisać tu w temacie według wzoru:

Klasa:

Nick:

Nie miałem czasu jak popatrzeć na Pc, bo dziś o 16 do domu wróciłem. Jeśli straciłem lvl to:

Nick: Mokra Woda

Klasa: Morderca

Lvl: Mniej więcej 20 lvl (mniej, około 18).

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
  • Właściciel
Opublikowano

A jaki miałeś poziom? Nie będę przecież dawał komuś 20 lvl, bo takie coś to można szybko nabić. Zresztą, chyba nie zrozumieliśmy się. Ty nie masz ode mnie wyłudzać poziom, tylko jeśli miałeś 200 i skasował Ci się do 1 poziomu, to wtedy tutaj piszesz. 

Opublikowano

Na 70 % miałem 18 lvl, nie wyludzam lvla, bo po co skoro i tak wbije ten 20 lvl. Wyżej napisałem, że coś koło 18, chciałem pokazać, że na pewno nie mialem 20 poziomu tylko coś około 18. Nie jestem pewny do końca, czy mam skasowany ten poziom, lecz napisałem dlatego, ponieważ

Zgłaszać po poziom można się do końca dzisiejszego dnia.

, a nie chciałbym stracić szansy odsyskania mojego (jak sądzę) straconego lvla, więc tutaj piszę. Na moją odpowiedzialność mózgową, możesz "dać" 18 lvl.
  • Właściciel
Opublikowano

To nie jest nawet możliwe, abyś utracił poziom lub zyskał nie wiedząc o tym. Skasowałem tylko 200 poziomy (dotyczyło to 15 osób około), ale na pewno nie Ciebie.

Opublikowano (edytowane)

Klasa:

Nick:

To zdanie wytracilo Mnie z równowagi, aby myśleć, że tylko 200 lvle utraciły swoje poziomy. Mogłeś trochę logiczniej napisać informację odnośnie tematu ;). Tak czy siak nic się nie stało. Jutro i tak zajrze na serwer, aby sprawdzić, czy aby na pewno mam dawny lvl. Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
  • Właściciel
Opublikowano

@SPOKYE 

Racja, ale miałem na myśli tylko te osoby, które utraciły 200 poziom i na skutek tego, poziom im się gdzieś przesunął. Natomiast nie ma możliwości utraty poziomu Twojego, bo Ty nie posiadałeś na żadnej klasie wskazany wyżej poziom. Nie mógł również się przesunąć.

@Elite

Czy ja gdzieś potwierdziłem, że dostałeś? 

• 7 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności