Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Proponuje do soundtracka dodać piosenkę onara pod tytułem kręc mi dupą...

Czekam na refleksje administracji... :)

@Nesty -  po prostu wybierz jakiś kawałek i wrzuć co ?

@Mokra woda - na DR była muzyka mieszana, gdzie też był RAP więc myślę że nie będzie to przeszkadzać graczą na codzie

Edytowane przez PabloStec
Opublikowano

Jestem na nie...Nie każdy lubi słuchać rapu czy tam innego gatunku muzycznego. Lepiej wybierać jakieś znane piosenki na topie np. Tsunami, który podoba się nawet mojej mamie. Rap to nie zbyt dobra piosenka na miejsce soundtracka, tak uważam, argumentując się słowami wyżej.

Opublikowano

Jak znajdę chwile wolnego czasu to zrobię  nowy RS, z muzyką jestem na bieżąco wiec myślę że będzie się podobało..

Opublikowano

Możesz dodać Tsunami, Party Hard i tam ogólnie nowe piosenki. To są moje 2 propozycje.

@Pablo Dr już od dawna nie ma (niestety [*]), tam można było wyłączyć roundsound, co robiło sporo osób + posłuchać radia (kiedyś wlaczylem radio maryje :D) , więc argument Deathrunem jest niepoparty. Mi osobiście piosenka wydaje się kiczowata tak jak to trafnie ocenił Nesty, ponieważ w przeszłości będąc jeszcze "piosenkarzem" (słuchałem muzyki parę razy dziennie), to słuchałem o wiele lepszych rapów niż ten, który podałeś.

btw Można by wgrać tą piosenkę :

fragment od 1:34 do ilu uważacie i jest stosowne.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co jak co, ale dla mnie nie ma sensu wstawiać na jeden post jednego soundtracka. Zrobmy zwyczajnie oddzielny temat, w ktorym moglby byc spam danych soundtrackow. Oczywiscie trzeba je wymieniać, bo powtarzanie sie tego samego przez caly miesiac jest nudne. Bo tak pojedynczo to mozemy sie bawic i bawic.

Albo ew. podać po 10 propozycji z miejsca.

Co do powyższego soundtracka, jestem na nie, strasznie oklepane, do tego denne.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak up, zamiast podawać jeden kawałek to lepiej zrobić coś raz, a porządnie. Małymi kroczkami to bobasy po ziemi stąpają. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności