Higashikuni Opublikowano 24 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam wszystich ;) (tych ktorych to czytaja tych ktorzy maja to w De.. i tych ktorych nie ma juz nami) mam pytanie odnosnie repustacji a wiec pytanie brzymi..... jak sie ja zdobywa.. nie zalezy mi na tym zeby miec jej jak najwiecej czy cos w tym stylu pytam z czystej ciekawosci czy zdobywa sie 1 pkt za iles tak postow czy w zaleznosciu od ilosciu lajkow itp..... (jest to moj 2 czy 3 post wiec jesli jest w zlym miejscu badz jest z tym jakis innym problem to z gory przepraszam) Higashikuni ! 1
Jasiunek! Opublikowano 24 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Inn gracze, forumowicze oceniają twój post. To zależy od nich jaką będziesz miał ocene na forum :) tzw "punkt oceny" 2
Higashikuni Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Inn gracze, forumowicze oceniają twój post. To zależy od nich jaką będziesz miał ocene na forum :) tzw "punkt oceny" dziekuje ci bardzo Jasiu za odpowiedz ;) zgaduje ze twoj nick wna dd2 to Bengazi Jasiuniek ? ( za bledy przepraszam ) ;)+/- kumam xd ktos daje ci "lajka" pod twoim postem masz + reputacji ;) dobrze to zrozumialem ? ;)
Cookies Opublikowano 24 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Reputacja to jest taka strzałeczka w górę pod twoim postem w lewym dolnym rogu ;). Klikasz na nią i dajesz komuś 1 pkt reputacji np tak jak ja dałem tobie ;D 1
Higashikuni Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2014 dobrze dziekuje za odp rozumiem ale jesli pod 1 postem dadza ta "strzaleczke" 2 osoby to jest 1 czy 2 pkt ? 1
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2014 Każdy daje 1 reputację, jeśli dadzą Ci dwie osobie, to logicznie, że będziesz miał 2 reputacje. Cookies się pomylił. W prawym, dolnym rogu daje się reputacje. 2
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 30 Czerwca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi