Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystich ;)  (tych ktorych to czytaja tych ktorzy maja to w De.. i tych ktorych nie ma juz nami)

mam pytanie odnosnie repustacji 

a wiec pytanie brzymi.....

jak sie ja zdobywa.. 

nie zalezy mi na tym zeby miec jej jak najwiecej czy cos w tym stylu pytam z czystej ciekawosci czy zdobywa sie 1 pkt za iles tak postow czy w zaleznosciu od ilosciu lajkow itp.....

(jest to moj 2 czy 3 post wiec jesli jest w zlym miejscu badz jest z tym jakis innym problem to z gory przepraszam)

Higashikuni ! 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Inn gracze, forumowicze oceniają twój post. To zależy od nich jaką będziesz miał ocene na forum :)

tzw "punkt oceny"

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Inn gracze, forumowicze oceniają twój post. To zależy od nich jaką będziesz miał ocene na forum :)

tzw "punkt oceny"

dziekuje ci bardzo Jasiu za odpowiedz ;) zgaduje ze twoj nick wna dd2 to Bengazi Jasiuniek ? ( za bledy przepraszam ) ;)+/- kumam xd ktos daje ci "lajka" pod twoim postem masz + reputacji ;) dobrze to zrozumialem ? ;)

Opublikowano

Reputacja to jest taka strzałeczka w górę pod twoim postem w lewym dolnym rogu ;). Klikasz na nią i dajesz komuś 1 pkt reputacji np tak jak ja dałem tobie ;D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

dobrze dziekuje za odp rozumiem ale jesli pod 1 postem dadza ta "strzaleczke" 2 osoby to jest 1 czy 2 pkt ?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Każdy daje 1 reputację, jeśli dadzą Ci dwie osobie, to logicznie, że będziesz miał 2 reputacje. 

Cookies się pomylił. W prawym, dolnym rogu daje się reputacje. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 4 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności