KaczY Opublikowano 24 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam chciałbym zapytać czy jesteście w stanie zmniejszyć ilość flash'y do 1 bądź usunąć je z niektórych klas, nie można wytrzymać tego jak niektórzy gracze nieumiejętnie rzucają te granaty bądź po prostu chcą się ich pozbyć utrudniając innym grę.
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zrobimy blokadę :) Albo inne rozwiązanie: nie można oślepiać swoich?
KaczY Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Moim zdaniem opcja " nie można oślepiać swoich" jest jak najbardziej trafna :)
Muj Opublikowano 24 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Moim zdaniem wyłączenie możliwości oślepiania swoich jest złym pomysłem, ponieważ jeden z graczy będzie rzucał flesze, reszta drużyny wbiegnie (Powinni być oślepieni a nie będą) i będą mieli dużo większe szanse i w sumie gra może stać się mniej równa i nie z duchem GRY. Nie za bardzo by się to sprawdziło.
milis3 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na nie co do obu propozycji, 2 FB to standard, wyłączenie oślepienia swoich będzie nieuczciwe jak napisał Muj.
KaczY Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na innej serwerowni spotkałem się z pluginem który pokazywał nam kto nas oślepił może po wprowadzeniu tego gracz który oślepia nas kilka razy i widać że robi to specialnie może zostać zgłoszony na "u@" po czym dostać bana na 5min. za utrudnianie gry.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 24 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Co to da, skoro akurat nie ma admina? Wybierz perka z anty flashem i nie narzekaj ;)
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Co jak co, ten granat był od zawsze i zawsze dało się jakoś przecierpieć, fakt wkurza, ale da się żyć. Zostawmy to w spokoju.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Darujcie sobie z tymi flashami, w każdej grze istnieje utrapienie które nigdy pewnie nie ustąpi, w cs'ie mamy flashe. Co do propozycji nicków - co to ma zmienić? Dany nick będziesz widział tylko Ty, ludzie będą ss'y wysyłać dla potwierdzenia? Bo wiadomo, każdy może powiedzieć co chce, w takim wypadku równie dobrze mógłbym powiedzieć, że byłem na piwie z Elvisem :P Na serwerze ludzie czasem się nie lubią i lecą od tych osób wzajemne skargi, i tego typu rzeczy (stwierdzam to na podstawie min, które to rzekomo leżą w przejściu).
DobreGeesy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2014 ja również jestem za tym aby zmniejszyć ilość flashy ponieważ bardzo one przeszkadzają podczas gry . Wybiegnie ci jakiś koleś ktory nie potrafi obsługiwać się granatami tyle odemnie . Pozdrawiam DobreGeesy ;)
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zmniejszyć ilość fleszy? Co przez to rozumiesz? Że zazwyczaj pierwszym flashem nie trafia? Jak już trzeba likwidować problem to w 100%, a nie redukowac o połowę. Flashe od początku były naturalną bronią cs'a, trzymajmy sie tego dalej i nie kombinujmy. 1
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Karać za flashe to jak zabierać dziecku smoczek - bez sensu. No chyba że ktoś robi to specjalnie, ale to akurat nie jest częste zjawisko. Chcielibyście żeby na tym COD powstała jakaś Utopia, tyle że jak wszyscy wiemy, jest to zwyczajnie niemożliwe. 1
Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi