Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 18 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Proponowałbym dodać na serwer spadochron, który będzie bardzo przydatny na nowym assaulcie, a jeżeli nie sam spadochron to chociaż perk (ze spadochronem XDD)
Cookies Opublikowano 18 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Spadochron... Niby przydatne ale znowu będą problemy. Nie każdy gracz wie że można zmienić klawisz którym będziemy chcieli użyć nasz perk. Połowa z nich to w pamięci ma "e" I dajmy na to włączy spadochron i użyje perka. Jeżeli już to można jako perk dodać, gdzieś to widziałem. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Cookies
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Na moje spadochron w każdej formie jest przekombinowany na COD. Wypowiadałem się już o nim w poprzedniej propozycji http://fragujemy.com/topic/11910-spadochron/ i zdania nie zmienię.
Właściciel GET Opublikowano 19 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 19 Stycznia 2014 Moim zdaniem, spadochron nie powinien być, a jeśli miałby się pojawić, to tylko w formie perku. 1
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dobrze, jeśli Wam odpowiada, to zrobię go jako perk.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 25 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Skoro jest perk na robienie Bh, to czemu nie na spadochron? Dobrze by było, aby w smigajacych reklamach bylo napisane jak zbindowac spadochron na inny klawisz, bo każdy będzie używał klawiszu "e" a tam są np. miny.
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jeśli będzie to perk, to za spadochron będzie odpowiedzialny klawisz (domyślnie): C.
DobreGeesy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2014 według mnie zamiast wgrywać spadochron lepiej wgrać plugin jak sie spada na ziemie to nie odejmuje hp
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Za duże ułatwienie dla klas z wyższą grawitacją. Nie musiałby nikt liczyć ile skoków mu zostało, bo po co skoro i tak nie straci HP. Już pozostańmy przy tym perku ze spadochronem. 1
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2014 Klasy z wyższą grawitacją nie dostaną tego, bo im grawitacja padnie (spadochron). A do w/w to również.
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie ma co się oszukiwać, że nikt tak naprawdę nie będzie trzymać perku, który daje tylko możliwość spadochronu, zwyczajnie jest to mało użyteczne, a na pewno mniej niz taki eliminator, czy platyny. Tak naprawdę jakikolwiek inny perk. Jak dla mnie, dobrze byłoby popatrzeć na klasy i wrzucić do niej ten spadochron, bo tak naprawdę na serwerze góruje z 6 rodzajow klas. Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 26 Stycznia 2014 Po głębszym przemyśleniu, odrzucam propozycję, chociażby ze względu tego, że @Wymiar ma tutaj rację.
Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi