Singiel0791 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 panowie moze to glupie ale przydaly by sie tu jeszcze pochwaly dla adminow nie tylko skargi, a ja osobiscie chcial bym zlozyc pochwale dla admina enQ bo jak on jest na dd2 to jest porzadek i nie naduzywa wladzy damina jest to dobry admin.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 18 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Spam?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 18 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Z czym ty tu wyjeźdzasz? Jak ja jestem i ty to tylko spamujesz i wskazujesz niewłaściwe osoby. Wg. mnie nikt tu nie nadużywa władzy tylko ci którzy (gracze) widzą w adminie swojego pana czy punkt prowokowania to już nie nasza wina, że dostają bana za swoją głupotę.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dobra, na spokojnie, hahahha, fajnie popatrzeć na pochwałę, ale nadaje się to do archwium. ;)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi