Skocz do zawartości

[KOSZ] Pomoc Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dziś okazało się ze mój brat Smiały został okradziony.. 

dokładnie mówiąc ukradli Steam nie wiem jak .. i co do tego  mail został tez zmieniony.. 

ale mam cd key co mogę zrobić .. jak nie przychodzi na mój email tylko na tamten .

Jakieś propozycje ? 

Opublikowano (edytowane)

Panowie, żeby nie było niedogodności ;d To nie ja ^^. A co do tego to można by coś takiego zrobić żeby mieć w e-mailu pomocniczy -e-mail. Ale teraz to jest zbyt późno... Wiem że wp takie coś oferuje, albo odzyskiwanie hasła do e-maila przez Telefon.

BTW ... Czemu tam jak klikniesz tą strzałeczkę piszę : Ten użytkownik grał także jako:

c00kie<3

SmialY #Fragujemy.com

SmialY

SmialY ### Fragujemy.com

O ile wiem śmiały to kogoś brat z FG czy coś takiego.

Obiło mi się o uszy, jak pisałem z kimś na steam.

Edytowane przez Cookies
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

tak smiaemu tak mojemu bratu :)

coockie ciebie nie podejrzewam :) niema po co ;) 

Edytowane przez live
Opublikowano

boze...

Dziękujemy za skontaktowanie się z pomocą techniczną Steam.

Aby umożliwić nam dalszą pomoc w tej sprawie wymagane będzie zweryfikowanie własności podanego kodu produktu (Klucza CD).

Proszę o napisanie numeru zgłoszenia 5866-FZVB-2422 na karcie lub instrukcji dołączonej do gry, powyżej kodu produktu (Klucza CD). 

Numer zgłoszenia powinien być zapisany za pomocą nieścieralnego długopisu bezpośrednio na karcie. Prosimy unikanie dopisywania kodu na oddzielnej kartce. Numer zgłoszenia nie może być dodany poprzez oprogramowanie do obróbki zdjęć. Prosimy o załączenie zdjęcia lub skanu klucza w formacie JPG. Prosimy o upewnienie się, że wysyłane zdjęcie jest kolorowe, a jego rozmiar pozwala na odczytanie znajdujących się na nim danych.

Jeżeli odnalezienie klucza sprawia ci problem, odwiedź poniższy link, aby uzyskać więcej informacji:
URL: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

Przykładowe skany: 
http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey1.jpg
http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey2.jpg

Po zweryfikowaniu, powyższych informacji, będziemy mogli podjąć kroki, w celu rozwiązania twojego problemu.

Opublikowano

ale ja mam .. sam key niemam pudelka .. wiec nie wiem co mam zrobic xd 

Opublikowano

bump :DD

5 Wiadomość od: pracownik pomocy technicznej Wiktor. Data wysłania: Sun, 19th Jan 2014 8:34 am

Witaj Pawel!

Proszę o podanie oryginalnego adresu email powiązanego podczas tworzenia konta Steam.

Po zweryfikowaniu adresu, będziemy w stanie kontynuować rozwiązywanie twojego problemu.

:D podałem ciekawe czy teraz coś zobaczą jestem ciekaw :DD

• 8 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności