Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Paciak, DR też był i jakoś dużej popularności nie zyskał. Rozkręcenie takiego serwera do łatwych zadań tez nie należy.

Opublikowano

No wiem wiem, ja to będę cieszył się jak powstanie albo DR, albo JB, będę cieszył się tak samo. Myślę jednak, że Nestiusz będzie negatywnie nastawiony na moją jak i Twoją propozycję.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

Opublikowano (edytowane)

CS:GO najlepszy pomysł

2 się przyda zawsze

Edytowane przez arbi500
Opublikowano

CS:GO najlepszy pomysł

Z tego co można zaobserwować jest już serwer CS:GO. Skladasz podanie na admina i nie znasz "życia" sieci?

Pozdrawiam Paciaciakowa.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Uwaga! Oficjalne info: 1 czerwca startuje serwer MTA (multi theft auto) z modem Dayz. Szczegóły tutaj: http://www.mtasa.com/ 

Serwer jest już przygotowywany przez specjalnego technika i będzie posiadał 40 slotów.

Co zrobić, aby móc mieć MTA? Trzeba posiadać GTA San Andreas (nieważne czy to pirat czy oryginał). Wypakować MTA do głównego folderu GTA:SA i cieszyć się grą. MTA nie koliduje z singeplayerem rzecz jasna :)

Pzdr.

i co z sampem? :p

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja proponuję AIM/AWP albo DM+BF2 np.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Only Knife

DR

Ja tylko tych serwerów potrzebuję do szczęścia ^^.

Opublikowano

MTA Wielkie tak, gdyż jestem (byłem) wielkim graczem SAMP'a i również MTA potrafię robić tam mapy pod zabawy, miejsca na serwer.
Minecraft Też tak, grałem w te klocki  grałem od czasów bety, teraz przestałem głównie dlatego, że gram w inny gatunek gier. Ale i tak pamiętam pierwszą grę w MajKrafta. ;)
Do innych gier nie będę sie wypowiadał gdyż nie grałem w nie jakoś dużo albo wcale. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. :-)

Opublikowano

DeatchMatch (zwykły) 

DD2+BF4 (większy zysk:v)

Opublikowano (edytowane)

1. Po pierwsze brakuje podstawowego Deathmatch'a. Proponowałbym takiego ze spawnem na swoim respie, CT vs TT. Z vote na początku mapy, czy aktualnie grana mapa ma być "Only headshots". Taki serwer na pewno szybko by się rozkręcił, a w dodatku jest ciekawą alternatywą dla ludzi nie lubiących czekać na spawny.
2. Po drugie z pewnością wielką popularnością cieszyłby się tutaj serwer War3craft Mod. Gdyby stworzyć taki z wysokim High Lvl'em, gdzie wbicie lvl zajęłoby dużo czasu, nie za dużo oczywiście, ale jednak sporo. Do tego jakieś eventy co jakiś czas na exp. Można również dołożyć do tego plugin z ruletką, gdzie losujemy różne ciekawe itemy, takie które możemy zdobyć również poprzez zabicie przeciwnika. Oczywiście ruletka byłaby kosztowna:) Można również pobawić się tutaj klasami postaci, gdzie stworzylibyśmy różne ciekawe odmiany. Mówię tutaj głównie o manipulacji zadawanym dmg'em. Jest to ciekawa alternatywa dla ludzi, którzy chcą się czymś wyróżniać i budować swoje własne postacie, bo takich ludzi nie brakuje i sam bardzo chętnie na takim serwerze bym zagrał :) Grałem na takim około roku i naprawdę polecam go wypróbować :)
3. Oczywiście nie mogę pominąć również fanów cs'a, lubiących sobie potrenować swoje sprawności fizyczne, jakkolwiek to brzmi :) Ciekawa opcja dodania to również Deathrun. Można oczywiście zacząć od mniejszego serwera w tym przypadku, ponieważ z doświadczenia wiem, że akurat na ten serwer, nawet przy reklamach, trudno jest przyciągnąć graczy, ale takich jest sporo również :) Na początek nawet taki 16-slotowy.
4. A na deser to czego mi w sercu bardzo, ale to bardzo brakuje:( Najpospolitszy serwer Knives only. Dalibyśmy jakieś fajne, bardzo ciekawe i stworzone pod rozrywke mapy:) Na przykład jakieś tematyczne jak basen/szkoła/skałki. Są różne takie ciekawe, sam mógłbym się za takimi rozglądnąć jeżeli byście chcieli:) Oczywiście taki serwer, to trochę odnośnia do 4fun'a, ale tutaj graliby ludzie, dla których granie na przykład 35_hp co 15 map nie wystarcza;D Są też fajne niektóre mapy 1_hp i to jest naprawdę fajna zabawa jak gra wiele osób i można się odprężyć po pracy, albo po szkole:)
*Przepraszam za tak długą wypowiedź, ale ... a nie nie, sorka, nie przepraszam, czytajcie sobie hehehe :DD

Edytowane przez Fuck it.
  • Właściciel
Opublikowano

Więc tak, odniosę się do wszystkiego:

Only Knife
Only AIM/AWP

Takie mody nie są na dzień dzisiejszy rentowne. Zatem nie powstaną nigdy

Jest już czerwiec. Chyba można jeszcze dawać propozycje, bo nie widzę żeby temat był zamknięty.

Mam taką propozycje, że jak będziecie robić jakiś serwer cs 1.6 to, moim zdaniem, dobrym modem byłby DM Każdy na każdego z jakimiś podstawowymi funkcjami bf2 oraz ucieszne dla mnie byłoby, aby powstał serwer DR, gdyż jest to najlepszy mod, moim zdaniem.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

Aktualnie przychylamy się ku ostatniemu serwerowi CS 1.6 czyli TeamPlay. Więcej prawdopodobnie już nie ujrzymy i pójdziemy w CS:GO i inne gry. 

i co z sampem? :P

To nie jest samp, a MTA. Cały czas pracujemy i jest mi niestety przykro z powodu zapowiedzi oficjalnej. Jednak należy wziąć pod uwagę, że jeszcze kilka rzeczy jest do zrobienia, a chcemy wystartować z dobrze dopracowanym serwerem :-)

Minecraft na tę chwilę nie wchodzi w rachubę. To samo jakieś mody do CS 1.6 typu: jailbreak, DR, DM, BF4 itd. Jeżeli na takowych serwerach chcecie zagrać, to nie u nas. 

Najgłupszą rzeczą jest proponowanie modów na ten moment, których prawie w ogóle nie ma, np. WAR3, który będzie bardzo ciężko rozkręcić. Dlatego mimo tego, że Fuck it. wypowiedział bardzo merytorycznie, tak niestety całkowicie trzeba to odrzucić. 

Możecie dalej proponować, wypowiadać się co uważacie, jednak proszę wziąć pod uwagę aktualny kryzys CS 1.6, który się poszerza.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pomógłbym chętnie z załozeniem i prowadzeniem serwera SA:MP, bo MTA przereklamowane.

• 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Chciałbym poinformować jakie serwery mogą pojawić się w tym roku (CS 1.6):

- ZM (drugi) (32 slotów)

- GG+DM (21 slotów)

- TP (17 slotów)

- Minecraft (50 slotów)

- Left 4 dead 2 (10-21 slotów)

- MTA (multi theft auto) (40 slotów)

- CS:GO / TF2

Czy ktoś ma jakieś zastrzeżenia, spostrzeżenia, chciałby podzielić się informacją jaki mod chciałby ujrzeć? 

Właśnie, czy ktoś ma jakieś propozycje odn. innych gier?

Nie wiem czy ktoś pamięta, ale 3/4 z planowanych serwerów otworzyliśmy i słowa dotrzymaliśmy :-) 

Na pewno nie pojawi się Minecraft, obecnie jest on nieopłacalny. Będziemy iść w inne gry, a nieoficjalnie informuję, iż fragujemy.com poszerzy działalność w kwestii nowego projektu pod nową nazwą. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżając wątek - bardzo przydał by się serwer AIM/HS (1.6) - gram na takich serwerach i 12/12 (jeden serwer ma miesiąc i już pełne miejsca). 12 slotow jest na pewno tańsze niż 31, a jakieś vipowskie rzeczy można by tam "podpiąć", więc korzyści byłyby zarówno materialne jak i społeczne - my mamy serwer do gry, a "Wy" wychodzicie na plus. Byłaby taka możliwość? Co do "upadania cs 1.6" - często słyszę komentarze, że cs go to dno i grają w 1.6, więc na pewno gracze tak szybko nie odejdą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności