Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Basebuilder - nieopłacalny na ten moment, a po 2. małe wyczekiwanie w tej sieci na ten mod.

War3 - to jest już przeszłość.

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli możliwość podsunięcia typu serwera dalej możliwa to chętnie pograł bym na Only Knife. Jeszcze nie dawno często grałem na Litewskim serwerze Only Knife. Nie wiem jak się rozkręca taki serwer bo mało widziałem takich typów na polskim rynku ale jeżeli by o to chodziło siedzieć bym tam mógł i mógł :).

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No ja to myśle że TP bardzo się przyda :)

A ja mam nadzieję, że szybko się pojawi ;)

Opublikowano

A może serwer BF2/BF4 ? Jakby był rozreklamowany tak jak reszta serwerów mogłoby być coś, a z opłaceniem nie było by problemu. Proszę zastanowić się nad tą propozycją. Pozdrawiam.

• Właściciel
Opublikowano

Nie będzie już to niespodzianką jeśli powiem, że w kwietniu na początku wystartujemy z CS:GO. Serwer będzie miał bodajże 17 slotów. Nie wiem ile TICRATE, bo w końcu muszę przetestować jak będzie serwer chodził na 128TR (z brakiem gwarancji stabilności) oraz stabilne 64 TR.

Jaki mod? Myślę, że FFA albo ONLY DD2 - poddamy głosowaniu za kilka dni.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie. Wiem ze Nesty napisał iż do czerwca nie powstanie prawdopodobnie żaden serwer cs 1.6 i temat tez ogolnie ucichł. Lecz piszę z pytaniem czy jest moze jednak jakas mozliwosc ponownej rozmowy na temat powstania nowego serwera 1.6 a mam na myśli dokładnie TP (only steam). Wyrażajac tylko swoje skromne zdanie wydaje mi sie , ze takiego własnie brakuje , gdzie my gracze moglibysmy zagrac cos bardziej że tak powiem zgranie a nie na afere jak to zwykle bywa. Wydaje mi sie , ze fajnie wlasnie pograc gdzie kogos interesuje co mowisz przez mikro badz team say ( ze gdzies potrzebne wsparcie , gdzies wbijaja itp ) , a nie kazdy ma zazwyczaj wszsytko w dupie ( przepraszam za słowo ) i biegnie do przodu byle biec. Z gory przepraszam jesli mój post sie źle czyta ze wzgledu na błedy stylistyczne , ortograficzne itp. Pozdrawiam i czekam na jakąs odpowiedz. Peace

Opublikowano

Ja bym chciał zobaczyć serwer DiabloMod. Myślę że to świetny mod.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Uwaga! Oficjalne info: 1 czerwca startuje serwer MTA (multi theft auto) z modem Dayz. Szczegóły tutaj: http://www.mtasa.com/ 

Serwer jest już przygotowywany przez specjalnego technika i będzie posiadał 40 slotów.

Co zrobić, aby móc mieć MTA? Trzeba posiadać GTA San Andreas (nieważne czy to pirat czy oryginał). Wypakować MTA do głównego folderu GTA:SA i cieszyć się grą. MTA nie koliduje z singeplayerem rzecz jasna :)

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest już czerwiec. Chyba można jeszcze dawać propozycje, bo nie widzę żeby temat był zamknięty.

Mam taką propozycje, że jak będziecie robić jakiś serwer cs 1.6 to, moim zdaniem, dobrym modem byłby DM Każdy na każdego z jakimiś podstawowymi funkcjami bf2 oraz ucieszne dla mnie byłoby, aby powstał serwer DR, gdyż jest to najlepszy mod, moim zdaniem.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

Opublikowano

Rogalu, kiedyś jailbreak'a można było szybko rozkręcić, lecz teraz to trudne jest iż porobili tych serwerów dużo. Kiedyś na pewnej nie istniejącej sieci byłem adminem na owym serwerze, i jestem jak najbardziej za tym modem, bo jest fajny, moim zdaniem, lecz jak pisałem wcześniej trudno go rozkręcić l

I nie ma chyba sensu robić tego modu.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności