Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idąc za przysłowiem "Kto pyta nie błądzi" pragnę zadać Wam kolejne pytanie w tym dniu. Wchodząc na 4 FUN lub dd2 chcę dodać kogoś do znajomego poprzez kombinację klawiszy shift + TAB (dobrze klikam) lub po prostu popatrzeć na menu to się nic nie dzieje. Ku mojemu zaskoczeniu (nie zmieniając nic w ustawieniach) czasami społeczność Steam odpala się bez problemu co jest dosć dziwne. Dokładnie 20 grudnia (wtedy 1 raz użyłem Steama) ktoś powiedział, że na fragujemy są czasami pewne kompikacje ze Steamem. Więc teraz zadaję pytanie : Czy to, że czasami nie pokazuje się mi społeczność Steam to jest jakiś problem mojego Steama, czy to prawda, że czasami Wam nie pokazuje się na serwerze? Jeśli wiecie, to proszę o odpowiedź, lecz myślę, że w sprawach serwera, to Nesty będzie najbardziej zorientowany :D

Opublikowano (edytowane)

Mi również czasami nie pokazuje społeczności steam , ale sądze , że może byc to wina steama , ponieważ na lapku jak czasami gram zawsze społecznośc się pokazuję a na komputerze stacjonarnym mam z tym problem , więc raczej nie jest to wina FG raczej postawił bym na winę steama. (aktualizacje). Dodam , że na lapku mam stare aktualizacje a na kompie najnowsze.

Edytowane przez ~Tic-TaC
Opublikowano

Ja akurat na kompie mam najstarszą aktualizację tzn. nic nie aktualizowałem, a mam taki problem, więc to możliwie coś mi się Steam może zawiesza czy coś, bo parę Mnie wyrzuciło z serwera, lecz nadal borykam się z problemem, czy to wina Steama, czy był to chwilowy brak dostępu do internetu, lecz tego nadal nie wiem, tak więc wynika z tego, że to raczej serwer nie jest odpowiedzialny za mój brak dostępu do społeczności Steam. Jeśli moźecie mi pomóc z drugim problemem, to zapraszam pod ten Link .

• 9 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności