SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam. Z racji tego, że mam Steama chciałbym dostać link do zdjęcia lub instrukcję jak zrobić zdjęcie o moim koncie Steam. O co mi chodzi? Mianowicie zauważyłem, że kilka osób z forum ma obrazek ze strony gametracker, lecz weszlem na tamtą stronę, założyłem konto, lecz patrząc na userowcnie ma Mnie z moim Steamem. Jeśli zrozumieliscie moją wypowiedź (bo ja nie bardzo :D ), to proszę o odpowiedź co zrobić l abym mógł mieć taki obrazek w sygnaturce. Z góry dziękuję za fatyge.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2014 No jeśli ci chodzi o sygnaturę steam to Ci wytłumaczę. 1. Wchodzisz na stronę http://steamprofile.com/ 2. Logujesz się 3. Podajesz kod weryfikacyjny z maila na który ci przyjdzie. (może tego nie wymagać) 4. Kopiujesz link i na forum ;) Dziękuje.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Wczoraj byłem na tamtej stronie (z tabletu), przepisalem nick i hasło, co pasowało, a gdy pisałem tamty kod z obrazka, to zawsze pisze,że jest błędny, choć próbowałem pisać razem, osobno, dużymi literami i nic :( . Może to przez to, że akurat pisałem z tabletu, sam nie wiem. Tak czy siak, jak będę mial sposobność, to spróbuje napisać to na komputerze. @Edit Wszystko działa jak naleźy, więc proszę o zamknięcie tego tematu. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi