Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 30 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ogólnie fajna gra z ładną grafiką i długą fabułą :) nic dodać, nic ująć XD
Cookies Opublikowano 31 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Powiem tak, grałem w Assasina Black Flag, w 3, w Revelations, w Brotherhood, w II oraz w 1. Swoją przygodę z tą serią gier zacząłem przez przypadek i mó pierwszy assasin to Brotherhood. Jak zagrałem w co raz to nowsze wersie tej gry to człowiek się przyzwyczaja do lepszych i szybszych serii zabójstw. Nie polecam grania od najnowszej do najstarszej bo to niszy gre w sposobie walki :D. To był mój błąd. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Cookies
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi