Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 26 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2013 I to od samego Valve, które nie zwykło rozdawać czegoś za darmo. Tak czy siak, zajebisty prezent na Święta! Wszystko co trzeba zrobić, to włączyć STEAM kliknąć (TUTAJ) i „Zainstaluj”. Gra zostanie automatycznie przypisana do naszego konta gry. Promocja trwa do jutra do godziny 19:00 polskiego czasu !! 2
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Niezłe przeciążenie steam było w godzinach 19-23, można było sobie pomarzyć wtedy o ściągnieciu L4D2 :D Edytowane 26 Grudnia 2013 przez kanix
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2013 19-23? Ja próbowałem ściągnąć o 1 w nocy i non stop serwery steampowered były zaj**** mułem i blokowały dostęp :D ale wreszcie udało mi się pobrać ;) Kolejna gierka do kolekcji ;p
Właściciel GET Opublikowano 26 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tak zajebisty, że kupiłem miesiąc temu w przecenie, a teraz za darmo. 3
Cookies Opublikowano 26 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tak zajebisty, że kupiłem miesiąc temu w przecenie, a teraz za darmo. Miałeś malutkiego pecha ;D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Aktualnie gra kosztuje 6,99€ w promocji świątecznej. Temat zamykam.
Krystek Opublikowano 8 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 8 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi