Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 21 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2013 Gra fajna z umiarkowaną grafiką, lecz na dłuższą mete to jest nudne.... Polecam grać na 2 osoby, lecz to też z czasem jest coraz nudniejsze..... jak dla mniie najlepsze rasy to barbarzyńcy lecz mają mało czarów, i elfy bo są silne w dużej ilości oraz mają dużo czarów.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 21 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zdecydowanie się z tym zgadzam :D
Komandos 47 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ta Heros V dobra gra aktualnie w nią teraz gram :) polecam 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 A macie może linka/cokowiek skąd można to ściągnąć? ;) Bo ja osobiście uwielbiam tego typu gry, tylko niestety nie wiem skąd pobrać... zawsze jakiś błąd wyskakiwać musi,a lbo wiruchy, a nie chcę zaśmiecać nowego lapka byle czym. 1
R0x0r Opublikowano 23 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) https://thepiratebay.se/torrent/3508519/ Przez torrent ;D Mam doświadczenie w tych sprawach ;) Edytowane 23 Grudnia 2013 przez R0x0r
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi