Skocz do zawartości

[KOSZ] Pytanie-enq i admini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Mate... ja mam takie pytania:

1) Na ki grom mówisz, że wszystko dzieje się na zm_ice_attack, jak skargę jeszcze składasz z kopalni_v2?

2) Czy naprawdę myślisz, że jak postawił tak minę, to jest powód do bana? Zombie widząc ją na dole może rozwalić zanim dojadą na górę, więc nie rozumiem. 

Party Boy grał jak normalny gracz, nie blokował, strzelał w zombie, raz wlazł na txt, co mi się nie podobało oraz postawił minę źle dwa razy, ale nie tak jak Ty mówisz, że na ruchomych, poza tym mam prośbę - wskaż mi, gdzie w regulaminie jest zakaz stawiania na ruchomych rzeczach min. Rzadko zdarza się, żeby na jakiejś mapie faktycznie było coś ruchomego, na escapetrain może być jedynie kładka i tutaj winda na kopalni. Ba, mówisz, że brak gry tp? A powiedz mi co zrobił w 8:41? Za minę koło wody - zm nie mogło przejść - dostanie bana, ale Twoja skarga nie ma się nijak do tego.

Co do chladka - jednym słowem? Cham i taki co lubi utrudniać.

http://amxbans.fragu...t.php?bid=10374

http://amxbans.fragu...t.php?bid=10373"

Enq ponieważ wiem iż na pw nie odpiszesz

1) gdzie masz napisane że skarga dotyczy wyłącznie ice attac ?   napisałem to gł. na chladka  a na party był dowód w postaci ss gdzie wszystko widać

2) tak tak myślę bowiem nie rozwalisz jej zanim  dojedziesz na górę :) a że on czeka na górze to wpycha cię w minę.

3) Party boy nie grał jak normalny gracz wystarczy spojrzeć na kilka demek z udziałem jego gry ( to robota dla ambitnych adminów)  i każdy stwierdzi to samo. (ja grałem z nim 3 mapki)

4)dajesz chladkowi bana na tydzień to tak jakby przyzwolenie na utruidnianie gry :P nie było cię wtedy a domyślam się iż obejrzałaś czasy tylko podane w skardze.

5) nie rozumiem dlaczego enq zawsze czepiasz się jakiejś skargi - wszystko masz na dłoni.

6) nie będę pisać więcej skarg jak ty masz zamiar  do nich tak podchodzić ,bowiem mam wrażenie że te skargi nie pomagają sieci tylko cię wkurwiają :) więc  niech dzieje się jak ma się dziać :D

tylko polecam kiedyś wbić ok. 23-01 na serwer i zobaczyć co to chodzi po nim ;]

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No to jest już śmieszne, nie odpiszę? Zapraszam na PW, a nie. :)

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności