Emil18 Opublikowano 27 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam .Chciałbym się zapytać czy nie ma ktoś już nie potrzebnego konta steam ? Bo chciałbym starać się o admina . A na allegro boję się zakupić czegoś niestety. Pytałem się wielu znajomych wystawiałem ogłoszenia na fb i niestety żadnych odpowiedzi. Więc liczę że tu ktoś mi może pomógłby. Jak by ktoś mógł mi oddać bądź się dogadać jakoś to proszę o informacje. Pozdrawiam Emil :)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 28 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2013 Raczej nie znajdziesz tutaj takiego konta steam. Boisz się na allegro kupywac? To wystarczy wizyta w sklepie i za 50 zł będzie CS. Kolejna osoba, która nie potrafi czytać: ZŁY DZIAŁ. 1
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 28 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie ma się czego obawiać zamawiania na allegro. Wystarczy poszukać z odpowiedniego źródła gdzie sprzedają firmy. http://allegro.pl/cs-1-6-counter-strike-cz-klucz-steam-wysylka-24-7-i3742316734.html
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 28 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2013 Ostatnio widziałem konto steam z cs 1.6 na alledrogo za 12 złotych bodajże.
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2013 Konto steam może założyć każdy, jego się nie kupuje.
Emil18 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiem że można założyć ale chodzi mi o cały key ale luzik dostałem już oferte :) Dzięki ogólnie za odpowiedzi :]
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi