PLAYBOYS SAGEt Opublikowano 24 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam, chciałbym zaproponować wspaniałą mapke do gry w trybie ZM jaką jest zm_ivoka: - http://cs.gamebanana.com/maps/162820
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 24 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2013 Mapa jest ciekawa, bo kiedyś na niej grałem. Taka w sam raz ;)
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 24 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2013 Mi się podoba :) zagrałbym na niej :)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 24 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2013 Grałem i polecam. Można wgrać.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2013 Spodobała mi się, na początku z niektórych miejsc mi zm_poland przypominała, ale jest za to dużo, oryginalnych kamp. ;)
Właściciel GET Opublikowano 24 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 24 Listopada 2013 Pamiętam tę mapę i nie mam dobrych wspomnień. No ale jeśli chcecie, to enQ zdecyduje czy dodać.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 24 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2013 Mapa jest bardzo fajna, miło się ją wspominało, ale ma jedna wadę. Bug w miejscu tam gdzie jest podłożna kampa koło czerwonego kontenera. Czemu nie, można wgrać lecz bym dodał do nocnej rotacji ;)
PLAYBOYS SAGEt Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) możecie dodać do jakie rotacji chcecie. Ja ją wspominam bardzo pozytywnie bo na niej zaczynałem przygode z ZM a bylo to aż 5 lat temu. Pamiętam że niezły ubaw na niej miałem zwłaszcza na ślimaku (kto grał wie o co chodzi) ;P Edytowane 25 Listopada 2013 przez PLAYBOYS SAGEt 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 25 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2013 Wgram jutro. Zobaczymy jak się sprawdzi.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi