huggies15 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zawieszony Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Siema . :D Macie Jakies Dziary? ;D Tzn. Tatuaże ? :D A Może sami robicie ? A Może Chcecie jakiś mieć kiedyś -----> tam w przyszłości? :D Pochwalcie się Dziarami jak jakieś macie . Lub Te które chcecie mieć ;D Dodawajcie Foto . ;D Na Pierwszym foto : To Literka E z dedykacją dla Mojej Mamy :D na jej urodziny ;D 2Foto to mój właśny projekt jedyna taka dziara; D 3 Foto to "Memento Mori" - " Pamiętaj o Śmierci" Wydziarałem Sobie to po moim wypadku na Motocyklu w ubiegłym roku . Kolejne dziary w drodze ;D Czekam na wasze wpisy ;D a TO TAKI SE JA PRZY NAPINCE FOTO SPRZED ROKU :D Hahaahahaa :D Edytowane 10 Listopada 2013 przez huggies15 4
Właściciel GET Opublikowano 10 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 10 Listopada 2013 Jesteś pierdolnięty w pozytywnym znaczeniu :-) W sumie ja też, lubię takie osoby. Przynajmniej nie będzie sucho na tym forum.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 10 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja chcę sobie walnąć tatuaż tak na obojczyku/nad cyckiem - cztery strony świata i cztery najważniejsze osoby w moim życiu (ich litery początkowe). Na ramieniu chcę laskę esculapa oraz niżej mapę Norwegii. Póki co to tyle. :) Jeszcze na piętach chciałam swastyki, ale... xD
huggies15 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Listopada 2013 z Tymi piętami to na serio ? O.o
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 11 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2013 Serio, ale sobie odpuściłam to. :P
huggies15 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Listopada 2013 Ostrooo :D hahah :D Ja teraz w planach mam na szyi Tribal ;D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 11 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2013 huggies ty twardzielu :P Miałem w planach zrobić sobie tatuaż "Horror Claun" na łydce, ale dałem sobie z tym spokój. Myślę nad tym czy sobie wydziarać rękaw od barku do nadgarstka , a drugim planem jest wytatuować sobie jakiś łaciński napis na przedramieniu właśnie jak ty masz "Memento Mori"
EnD Opublikowano 11 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2013 mam tatuaż na plecach "W oczy przyjaciele za plecami skurwiele" jest cool xd 1
huggies15 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Listopada 2013 Rękawy są Zajebi***te :D Sam chciałem mieć ale to uzależnia ;D
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Różne tematy do Hyde park → Hobby → Inne
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi