Skocz do zawartości

[KOSZ] y0! Dziary ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema . :D

Macie Jakies Dziary? ;D Tzn. Tatuaże ? :D A Może sami robicie ? 

A Może Chcecie jakiś mieć kiedyś -----> tam w przyszłości? :D

Pochwalcie się Dziarami jak jakieś macie . Lub Te które chcecie mieć ;D 

Dodawajcie Foto . ;D 

Na Pierwszym foto :post-3463-0-30530300-1384119123_thumb.jpg To Literka E z dedykacją dla Mojej Mamy :D na jej urodziny ;D 

2Foto to mój właśny projekt jedyna taka dziara; D post-3463-0-14885100-1384119129_thumb.jpg

3 Foto to "Memento Mori" - " Pamiętaj o Śmierci"    post-3463-0-76177400-1384119136_thumb.jpg   Wydziarałem Sobie to po moim wypadku na Motocyklu w ubiegłym roku . 

Kolejne dziary w drodze ;D 

Czekam na wasze wpisy ;D 

a TO TAKI SE JA PRZY NAPINCE FOTO SPRZED ROKU :D Hahaahahaa :D post-3463-0-93383400-1384119308_thumb.jpg

Edytowane przez huggies15
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Właściciel
Opublikowano

Jesteś pierdolnięty w pozytywnym znaczeniu :-) W sumie ja też, lubię takie osoby. Przynajmniej nie będzie sucho na tym forum.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja chcę sobie walnąć tatuaż tak na obojczyku/nad cyckiem - cztery strony świata i cztery najważniejsze osoby w moim życiu (ich litery początkowe). Na ramieniu chcę laskę esculapa oraz niżej mapę Norwegii. Póki co to tyle. :) 

Jeszcze na piętach chciałam swastyki, ale... xD

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

huggies ty twardzielu :P

Miałem w planach zrobić sobie tatuaż "Horror Claun" na łydce, ale dałem sobie z tym spokój. Myślę nad tym czy sobie wydziarać rękaw od barku do nadgarstka , a drugim planem jest wytatuować sobie jakiś łaciński napis na przedramieniu właśnie jak ty masz "Memento Mori"

Opublikowano

mam tatuaż na plecach "W oczy przyjaciele za plecami skurwiele" jest cool xd

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 11 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności