Skocz do zawartości

[KOSZ] Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam.

Co się dzieje z serwerem coraz częściej są na nim lagi .Ja mam ten problem i sporo innych graczy,więc wina chyba leży po stronie serwera.Pozdrawiam 

• Właściciel
Opublikowano

Konfiguracja serwera raczej nie jest problemem. To, że lagi występują, nie oznacza od razu, że wina leży po naszej stronie, bo my nie hostujemy serwera i należy wziąć to pod uwagę.

Sprawdzimy to i dzięki za zgłoszenie. Spodziewałem się tego, bo od kilku dni, serwer rzeczywiście ma mniejszą ilość graczy, tak nagle z dnia na dzień.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Jeżeli masz aż tak koszmarne lagi że nie potrafisz na nich grać lub nic innego z tym zrobić to porostu zmień dostawce internetu :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli masz aż tak koszmarne lagi że nie potrafisz na nich grać lub nic innego z tym zrobić to porostu zmień dostawce internetu :)

Ale ja mam tylko na 4funie tak. Ping mam zwykle 20-30 no i właśnie na 4funie czasami skacze do 100 i już mnie laguje. Poweroflove ma to samo . 

Ps.Na szczęście to czasami jest,a tak to jest ok .

• Właściciel
Opublikowano

Ja myślałem, że problem związany z lagami nie dotyczy Ciebie, a tego, że cały serwer pada lub źle chodzi. Okazuje się inaczej, więc tutaj kolejny błąd w stwierdzeniu, że jest to nasza wina. Nie odpowiadamy za to jakie są trasy sieciowe od Twojego operatora do ATMAN.

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności